Авто на розборку - Toyota Prius

Авто на розборку - Toyota Prius

Надійшов на розборку автомобіль Toyota Prius 2006 року. В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • Рік випуску: 2006 
  • Двигун: 1NZ-FXE 1.5 
  • АКПП: 3090047040 
  • Кузов: хетчбек 

Toyota Prius була представлена в 1997 році як перший серійний гібрид. Prius продається майже в 80 країнах і регіонах, він відомий своєю економічністю і екологічністю. Крім того, Prius також зручний і надзвичайно надійний. Звичайно, мало які ще автомобілі можуть зрівнятися з паливною економічністю Toyota Prius! 

Toyota Prius 2006 року має бак об'ємом 45 л, який забезпечує дивовижну економію палива в 4 л на 100 км, завдяки чому зупинки на заправній станції нечисленні і дуже рідкісні. Prius може розвивати максимальну швидкість 170 км/год. 

Toyota Prius 2006 року виглядає компактно зовні, але всередині вона може похвалитися значним обсягом простору і 456 л вантажного простору. 

Ключові функції комфорту і зручності для Toyota Prius 2006 року включають аудіосистему з 6 динаміками і CD-чейнджером, автоматичний клімат-контроль, круїз-контроль, дистанційне відкривання дверцят паливного бака, а також інтелектуальну ключову систему і додаткову систему навігації. Інші привабливі особливості включають підігрів бічних дзеркал з електроприводом, тканинний салон з додатковим шкіряним оновленням, а також задні сидіння 60/40 і ЖК-екран на центральній консолі.

Останні статті: