Авто на розборку - Toyota Auris (Тойота Ауріс)

Авто на розборку - Toyota Auris (Тойота Ауріс)

Надійшов на розборку Toyota Auris 2007 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2006 р .;
  • кузов: хетчбек;
  • об'єм двигуна: 2.0 D;
  • код мотора: 1AD-FTV;
  • вид палива: дизель.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

Toyota Auris - сучасний представник С-класу, який отримав всі спадкові риси авто останнього модельного ряду Toyota: Aigo, Yaris, Auris, Avensis. У цих автомобілів багато спільних рис - форма капота і решітки радіатора, лінзованной оптика, сильно нахилені лобові стекла. Auris прийшов на зміну Хетчбек Corolla.

Інтер'єр Toyota Auris пропонує максимально можливий простір для водія і пасажирів, а ергономічно розташовані органи управління значно полегшують контроль над автомобілем. Відстань між передніми і задніми сидіннями збільшено до 910 мм при колісній базі 2600 мм, що забезпечує простір для ніг пасажирів, що сидять ззаду. Об'єм багажного відділення 354 літра.

Підвіска виразно тверда і добре відпрацьовує нерівності дороги. Спереду це - стійки MacPherson, в той час як ззаду встановлюють одну з двох систем. Більшість моделей отримали балку крутіння, обрану в основному через її компактність, але більш високі характеристики Auris T180 спонукали Toyota встановити систему багаторичажної підвіски, більш пристосовану впоратися з великими навантаженнями, при русі в поворотах на підвищених швидкостях.

Автомобіль доступний в декількох варіантах виконання: з 1,4 літровим (97 к.с.) або 1,6 літровим, (124 к.с.) бензиновим двигуном, або з одним з трьох модифікацій дизельного двигуна (1,4 л; 2,0 л; 2,2 л). Всі силові агрегати відповідають нормам «Євро-4». Бензинові і дизельні двигуни отримають ручну коробку передач з п'ятьма або шістьма швидкостями. Великі бензинові і найменші дизельні двигуни також доступні з Multimode коробкою від Toyota, яка може використовуватися як повний автомат, так і в ручному послідовному режимі перемикання передач.

У 2010 році Toyota Auris пережив оновлення. Традиційно, зміни торкнулися зовнішності автомобіля. Автомобіль отримав оновлений перед, який включає нову решітку радіатора, збільшені передні фари, новий бампер і переглянутий дизайн капота. У задній частині змінилися ліхтарі і бампер. Словом, екстер'єр вийшов більш агресивним. Якість збірки було покращено, також зміни торкнулися підвіски.

В інтернет магазині компанії Euromotors ви можете придбати безліч контрактних б/в запчастин на Toyota Auris за доступною ціною. Весь товар поставляється з Європи і офіційно ввозиться на територію України. Наші менеджери допоможуть вам з підбором деталей конкретно під ваш автомобіль. Доставляємо товар по всій Україні в найкоротші терміни. Надаємо гарантію на весь асортимент протягом чотирнадцяти днів. Склад видачі розташований в місті Київ.

Останні статті: