Авто на розборку - Suzuki SX4

Авто на розборку - Suzuki SX4

Надійшов на розборку Suzuki SX4 2008 року. 

В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • Рік випуску: 2008 
  • Двигун: 9HX 1.6 HDI 
  • МКПП: 2471169K00 
  • Кузов: хетчбек 

Suzuki зарекомендував себе як виробник невеликих повнопривідних автомобілів, а SX4 наслідує традиції таких автомобілів, як SJ, Jimny і Vitara. Однак, це зовсім інша пропозиція -  це не «справжній» 4x4, а невеликий хетчбек зі збільшеною висотою кузова і, всупереч поширеній думці, не всі моделі оснащені повним приводом.

Suzuki SX4 - це невеликий кросовер, що з'явився до популярного використання цього терміна. Всі моделі оснащені подушками безпеки водія, пасажира, бічними подушками і шторками безпеки, а SX4 отримав чотири з п'яти зірок в краш-тесті Euro NCAP, що є респектабельним для автомобіля такого розміру, хоча і не зовсім кращим в своєму класі.

Система Isofix встановлена на задніх сидіннях, щоб забезпечити безпечну установку дитячих сидінь. Можливість повного приводу дає SX4 рідкісну гідність. 

Повнопривідні моделі також мають додатковий дорожній просвіт на 15 мм і всі вони мають певний захист днища, хоча вони не призначені для бездоріжжя. Багажник респектабельного розміру з 270 літрами багажного відділення - приблизно такий же, як у більшості невеликих хетчбеків, таких як Peugeot 207.

Рівень продуктивності Suzuki SX4 не дуже вражає. Восени 2010 року Suzuki замінив старіючий 1.6-літровий бензиновий двигун потужністю 107 к.с. на 1.6-літровий двигун потужністю 118 к.с. зі ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Повнопривідна версія доступна з бензиновим двигуном 1.6, який розганяється до 100 км/год за 11.5 секунд, і він значно дешевше, ніж дизельна модель. SX4 краще справляється з їздою по бездоріжжю, ніж більшість його конкурентів-кросоверів. 

Suzuki відмовилася від турбодизеля 1.9 DDiS в 2009 році і замінили його двигуном 2.0 DDiS. В даний час це єдиний дизельний двигун, пропонований в SX4, оскільки 1.6-літровий турбодизель також був знятий з виробництва незабаром після агрегату 1.9. Дволітровий дизель розвиває 133 к.с., має розгін до 100 км/год за 11.2 секунди.

Останні статті: