Авто на розборку - Renault Megane (II)

Авто на розборку - Renault Megane (II)

Надійшов на розборку Renault Megane 2006 року. 

В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • рік випуску: 2006 р.; 
  • кузов: універсал; 
  • об'єм двигуна: 1.5 dCi; 
  • код мотора: K9K 732; 
  • тип палива: дизель. 

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні. 

Renault Megane другого покоління був випущений в чотирьох видах кузова. Найбільшою популярністю серед них користуються хетчбех і седан. Універсал теж мав досить високий показник продажів. Ну а кабріолет, на жаль, не може похвалитися значною популярністю у автолюбителів.

Рено Меган 2 покоління зовні вийшов набагато вдалішим за свого попередника, багато користувачів діляться своїми позитивними враженнями про зовнішність цієї моделі. Особливо добре у виробників вийшов седан, чиї згладжені і плавні лінії мало кого залишають байдужими. У хетчбек привертає незвичайний вигляд задньої частини, але таке припало до смаку далеко не всім. 

Як тільки модель цього автомобіля з'явилася в продажу в країнах СНД в 2002 році, було запропоновано на вибір 4 види бензинових моторів об'ємом 1.4, 1.6, і 2.0 літра. Потужність у цих двигунів була 82 - 136 к.с., а їх головним недоліком вважається висока чутливість до неякісного бензину. 

У першій лінійці були проблеми із завищеною вартістю ремонту в професійних сервісах, що викликало безліч обурення у власників. Після 2006 року цю проблему вдалося усунути. 

Наступна лінійка моторів включала в себе три чотирьох циліндрових бензинових моторів з розподіленим уприскуванням палива. Нові силові агрегати стали набагато економічніше своїх попередників. Середня витрата у них становить 6.8 - 8.5 літра. 

Були доступні на вибір 5-ти і 6-ступінчасті механічні коробки перемикання передач і 4-ступінчаста автоматична коробка перемикання передач. У всіх версіях Renault Megane 2 було встановлено тільки передній привід. 

З переваг цієї моделі можна відзначити якісну шумоізоляцію, гарну задню підвіску, різноманітність модифікацій і комфортну ходову частину.

Останні статті: