Авто на розборку - Renault Koleos (Reno Koleos)

Авто на розборку - Renault Koleos (Reno Koleos)

Надійшов на розборку Renault Koleos 2019 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2019 р .;
  • кузов: позашляховик;
  • об'єм двигуна: 2.0 DCI;
  • код мотора: M9R 868;
  • вид палива: дизель.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка Здійснюється по всій Україні.

Модель Koleos раніше вже була в лінійці автомобілів компанії Renault. Вона являла собою кросовер на базі Nissan Qashqai і Nissan X-Trail попередніх поколінь. Renault Koleos другого покоління з'явився в 2016, а в продаж на територію України надійшов у 2017. Перше покоління випускалося з 2008 року і ця модель тоді була значно менша за розмірами. Якщо говорити про нинішнє покоління, то воно досить велике за габаритами за європейськими мірками.

Багато автолюбителів хвалять Renault Koleos за м'яку і плавну їзду. У цьому плані він обходить багато «сімейних кросоверів». Підвіска досить комфортно веде себе навіть на розбитій і вибоїстій дорозі. Кермо повертається легко і не вимагає багато зусиль від водія. При різкому старті з місця виникає пауза приблизно на 2 секунди, відсутній ривок і різке прискорення. Однак при розгоні двигун розкривається у всій красі, машина відмінно справляється з прискореннями на ходу, що є важливим під час обгону. Вплив завантаженості автомобіля практично не відображається на його динаміці. Дизайн Renault Koleos практично нікого не залишить байдужим. Вдалий новий фірмовий стиль виробника Renault справляє враження солідності і дорожнечі. Повністю світлодіодні фари, колісні арки, що виділяються, та множинний хром-декор. Усередині встановлений 2.0 турбодизель і автоматична коробка перемикання передач.

Переваги Renault Koleos

Вражаючий дизайн салону і зовнішнього вигляду автомобіля.

Плавний хід практично на всіх видах покриття та тиша в салоні.

Зручний і комфортний салон. Місткий багажник.

Недоліки Renault Koleos

Відсутність різноманітності в лінійці моторів, типу приводу та КПП.

Мала кількість додаткових функцій у порівнянні з конкурентами.

У компанії Euromotors ви зможете придбати величезну кількість б/в контрактних запчастин за доступною ціною на Renault Koleos та інші марки і моделі автомобілів. Всі комплектуючі привозяться з Європи. Офіційно розмитнюються і ввозяться на територію України. Ми знаходимося більше восьми років на ринку, маємо велику клієнтську базу і безліч позитивних відгуків від покупців. Здійснюємо доставку в найкоротші терміни по всій Україні. Даємо гарантію на весь асортимент протягом чотирнадцяти днів. Наші фахівці допоможуть вам з підбором деталі конкретно під Ваш автомобіль. Склад видачі розташовується в місті Київ.

Останні статті: