Авто на розборку - Renault Kangoo

Авто на розборку - Renault Kangoo

Надійшов на розборку Renault Kangoo 2004 року. 

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики: 

  • Рік випуску: 2004 
  • Двигун: K9K702 
  • МКПП: JC5126 
  • Кузов: фургон 

Фургон Renault Kangoo вийшов на ринок невеликих фургонів в 1998 році, і став популярним серед власників малого бізнесу, які шукають надійність і універсальність в компактному корпусі. Він конкурував з Citroën Berlingo і Fiat Doblo і, незважаючи на жорстку конкуренцію, виявився популярним завдяки широкому вибору двигунів, легкому доступу до задньої частини і просторому вантажному відсіку. 

Renault успішно переупаковало Kangoo і в легковий автомобіль, випустивши його на ринок компактних пасажирських автомобілів в 1999 році. 

Kangoo з радістю проноситься по місту або по автостраді - без скарг. Водіям відкривається прекрасний огляд дороги, а в салоні досить комфортно для тривалих поїздок. 

Доступний широкий спектр двигунів: два бензинових агрегата - 1.2 60 к.с. та 1.6 95 к.с. і три 1,5-літрових турбодизеля dCi потужністю від 57 до 80 к.с. 

Більшість Kangoo було доступно з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач, хоча 1,6-літровий бензиновий агрегат поставлявся тільки з чотириступінчастою автоматичною коробкою передач. 

Рульове управління з гідропідсилювачем (стандартно для всієї лінійки) і малий радіус розвороту відмінно підходять для маневрів в обмеженому просторі і руху в різних дорожніх умовах.

Останні статті: