Авто на розборку - Ford Fiesta (Форд Фієста)

Авто на розборку - Ford Fiesta (Форд Фієста)

Надійшов на розборка Ford Fiesta 2010 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • рік випуску: 2010 р .;
  • кузов: хетчбек;
  • об'єм двигуна: 1.4; до
  • од мотора: SPJA;
  • вид палива: бензин.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії.

Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

Ford Fiesta вперше був представлений світу в другій половині 2007 року, і вже в наступному році він поступив в продаж дилерських центрів по всій Європі і країнам СНД. За основу була взята платформа Ford B. Ця зовнішність стала подальшим розвитком фірмової концепції. Деяка частина вузлів і систем були такими ж, як і у Ford Focus, але на відміну від нього задня підвіска комплектувалася надійної торсіонної балкою.

У Ford Fiesta встановлювалися бензинові силові агрегати обсягами 1.25, 1.4 і 1.6 літра. Також була модифікація з турбодизелем 1.6 мотором. В пару до них були встановлені механічні п'ятиступінчасті коробки передач, або ж автоматичні чотириступінчасті. Слід зауважити, що автоматичною коробкою передач комплектувалася лише модифікація з 1.4 літровим двигуном.

У 2015 році був проведений рестайлінг моделі. Крім всім звичного хетчбека був випущений варіант і в кузові седан. Але версії в кузові седан призначалися здебільшого для Китайського ринку. Лінійка моторів скоротилася до одного в трьох варіантах: форсованого 1.6 літрового потужністю 82, 105 і 120 к.с. Найпопулярнішим і найпоширенішим з них став 105-сильний варіант. Коробку передач встановлювали шестиступінчасту автоматичну.

Багато власників Ford Fiesta хвалять його за хороші ходові характеристики. Водіння дуже приємне і комфортне, особливо це відчувається при входженні в повороти. Динаміка відмінна з усіма варіантами двигунів. Через малу масу автомобіля він набирає розгін дуже і дуже швидко.

У компанії Euromotors ви зможете придбати запчастини на даний автомобіль за вигідними цінами. Весь товар офіційно розмитнюється і легально ввозиться на територію України. Здійснюємо відправку по всіх містах і областях України в найкоротші терміни. Наші менеджери допоможуть вам з підбором комплектуючих конкретно під ваш автомобіль. Даємо гарантію на весь асортимент протягом чотирнадцяти днів. Склад видачі розташований в місті Київ.

Останні статті: