Авто на розборку - Peugeot Boxer

Авто на розборку - Peugeot Boxer

Надійшов на розборку Peugeot Boxer 2009 року. 

В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • рік випуску: 2009 р.; 
  • кузов: фургон; 
  • об'єм двигуна: 2.2 hdi; 
  • код мотора: 4HU; 
  • тип палива: дизель. 

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні. 

Peugeot Boxer - один з найпопулярніших комерційних фургонів. Виробниками цієї моделі є спільне підприємство PSA Peugeot Citroen і Fiat Group. Шасі розроблялося з урахуванням вимог безпеки та екологічних стандартів Європи. Також ця модель може похвалитися великою лінійкою модифікацій.

Основними перевагами вважаються місткий кузов, невисока ціна, найкраща вантажопідйомність в класі. На даний момент виробництво Пежо Боксер знаходиться на заводах в Італії, Франції та Росії. Прем'єра Peugeot Boxer була в 1994 році. А історія цієї моделі почалася в кінці 1970-х років - група PSA і бренд Fiat уклали партнерську угоду про спільне виробництво комерційних вантажівок. 

У 2006 році було представлено друге покоління автомобіля, яке не втрачає своєї актуальності і до цього дня. Основним завданням для виробників було поліпшення дизайну і конструктивних складових, які не змінювалися тривалий час. В результаті змін зазнали моторна група, оформлення салону, зовнішній вигляд кузова. В оновленій моделі з'явився великий бампер і додаткові U-подібні грати радіатора, кришка капота придбала більш скромний розмір, блок-фари стали зігнутої форми.

Для другого покоління автомобілів були розроблені 2.2 і 3 літрові двигуни. У 2010 році лінійка моторів оновилася. У сучасних реаліях Boxer один з лідерів ринку багатоцільових вантажних мікроавтобусів. Невисока ціна, невибагливість і потужні тяглові параметри, все це дає йому відмінну можливість стати надійним помічником для трудових буднів.

Останні статті: