Авто на розборку - Opel Zafira (A)

Авто на розборку - Opel Zafira (A)

Надійшов на розбору Opel Zafira (A) 2001 року. 

В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • рік випуску: 2001 р.; 
  • кузов: мінівен; 
  • об'єм двигуна: 1.8; 
  • код мотора: Z18XE; 
  • тип палива: бензин. 

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

Opel Zafira являє собой сімейний мінівен. Головною його перевагою вважається місткий і практичний салон, а також відмінна керованість, комфорт і компактний кузов. Дебют цієї моделі відбувся в 1999 році. За ТТХ Zafira сильно схожа на Astra. Основною відмінністю є посилена задня підвіска. Також схожість є і в передній частині автомобіля. Але у Зафіри більший бампер, є додаткові повітрозабірники і хромовані решітки радіатора.

В даному автомобілі встановлений 16-клапанний двигун об'ємом 1.8 літра. У 2003 році, у зв'язку з посиленням конкуренції, виробниками було прийнято рішення оновити Zafira. Був перероблений зовнішній вигляд авто і додані нові опції. Змінилася форма задніх ліхтарів, з’явилася можливість замовити в комплектації хромовані дверні ручки, колісні диски і ручки задньої п'ятої двері. Ще, за бажанням покупця, можна додати в комплектацію ксенонові фари головного світла, клімат-контроль і безліч інших сучасних функцій.

 

Останні статті: