Авто на розборку - Opel Meriva (A)

Авто на розборку - Opel Meriva (A)

Надійшов на розборку Opel Meriva (A) 2009 року. 

В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • Рік випуску: 2009 
  • Двигун: Z17DT 1.7 
  • МКПП: M32W365 
  • Кузов: мінівен

Opel Meriva - це набагато більше, ніж здається на перший погляд. Заснований на Corsa, Meriva здається чимось більшим. Представлений в травні 2003 року, автомобіль мав миттєвий успіх, хоча і не зробив таку революцію на ринку, як раніше Zafira. Meriva спочатку показала практично бездоганний успіх. 

Було запропоновано чотири двигуни: 1.6-літровий 8v і 16v, а також 1.8-літровий бензиновий силовий агрегат та ідеальний варіант - 1.7-літровий дизельний двигун CDTi.

На початку 2006 року стався рестайлінг, який включав перепрофільовані бампери, V-образну решітку радіатора Opel, темні лінзи для задніх ліхтарів і хромовану планку, що проходить через задні двері. Також з'явилися два нових двигуна. 1,6-літровий бензиновий агрегат Twinport і 1.3-літровий CDTi. Незабаром після цього з'явилася високопродуктивна модель VXR з 1.6-літровим турбомотором потужністю 180 к.с.

Здебілше Meriva функціонує як звичайний п'ятимісний суперміні-MPV, Центральне сидіння може складатися, а два інших сидіння можуть вільно переміщатися незалежно вперед та збоку вбік. 

Компанія Opel оснастила Meriva здатністю скласти всі пасажирські сидіння, пропонуючи величезні 1300 літр доступного простору навіть з встановленими задніми сидіннями.

Останні статті: