Авто на розборку - Opel Frontera (Опель Фронтера)

Авто на розборку - Opel Frontera (Опель Фронтера)

Надійшов на розборку Opel Frontera 2000 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2000 р.;
  • кузов: позашляховик;
  • об'єм двигуна: 2.2 DTi;
  • код мотора: X22DTH;
  • вид палива: дизель.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

Позашляховики компанії Opel марки Frontera стали одними з найбільш суперечливих на ринку країн СНД. Численні скарги від користувачів і автолюбителів. Однак все це не завадило цьому автомобілю в певний час стати одним з тих що найбільше продається. Навіть на сьогоднішній день можна нерідко зустріти його на дорогах.

Дебютував він у Європі в 1991 році. У 1992 році почав працювати новий завод GM, цей крок був досить успішним. Так як після початку виробництва Opel Frontera зайняв перше місце в списках продажів в своєму класі, продажі склали більше 37500 одиниць примірників.

З плином часу Opel Frontera удосконалювався і еволюціонував.

З початку виробництва він мав у своїй конфігурації скромні за тими мірками восьмиклапанні рядні бензинові мотори C20NE і C24NE, і чотирициліндровий турбодизель агрегат 23DTR. І вже в 1995 році був проведений рестайлінг моделі, в ній вже були пружинна підвіска важеля. Завдяки цьому стали краще прохідність і плавність ходу. Була замінена приладова панель і встановлені дискові гальма замість барабанних. Також з'явилася нова лінійка силових агрегатів: шестнадцатиклапанні мотори сімейства Ecotec об'ємом в 2.2 літра X22XE і 2.8 літровий турбодизель 4JB1T, проте в 1996 році його вирішили замінити на VM41B об'ємом 2.5 літра.

У 1995 році стартував випуск другого покоління, що отримало назву Frontera B. Новий варіант став більший за розмірами і більш презентабельним, були замінені абсолютно всі кузовні панелі. Була встановлена система включення повного приводу з вакумним розмикачем піввісі, це дало можливість підключати передній міст на швидкості до 100 км/год. 

Зі старої лінійки моторів залишився лише вдосконалений двигун Ecotec. Були додані 2 нових двигуна: 2.2 літровий дизель з безпосереднім уприскуванням палива і 24-клапанний V-подібний шестициліндровий мотор. Додалися версії з автоматичною коробкою передач. Цей авто не сходив з конвеєра до кінця 2003 року.

У компанії Euromotors ви зможете придбати контрактні б/в запчастини на даний автомобіль за доступною ціною. Всі деталі розмитнені і легально ввезені в Україну. Наші фахівці допоможуть вам з підбором запчастин конкретно під ваш автомобіль. Даємо гарантію на весь асортимент протягом чотирнадцяти днів. Здійснюємо доставку по всій Україні в найкоротші терміни. Склад видачі розташований в місті Київ.

Останні статті: