Авто на розборку - Opel Corsa

Авто на розборку - Opel Corsa

Надійшов на розборку Opel Corsa 2006 року. 

В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • Рік випуску: 2006 
  • Двигун: Z13DTJ 
  • МКПП: F17W374 
  • Кузов: хетчбек 

Opel Corsa - просторий суперміні, який пропонує практичність і комфорт нарівні з більшими автомобілями. Реконструкція дозволила додати додаткове обладнання та модернізувати двигуни, поліпшивши співвідношення ціни та якості, та економії палива. Невеликі бензинові двигуни мають найбільший сенс, хоча дизелі дійсно повертають фантастичну економію.

Підвіска Opel Corsa гнучка, легко справляється з нерівностями дороги. Рульове управління легке і швидко реагує, а слабкий вітер, шум дороги і двигуна роблять його розслаблюючим при поїздці на великі відстані. 

1,0-літровий бензиновий двигун початкового рівня здається недостатньо потужним; 1,2-літровий бензиновий двигун - дійсно найкращий варіант для початку, при гідному поєднанні економічності і продуктивності. 

Дизель 1.3 CDTi, мабуть, кращий хетчбек, а його економічність знижує експлуатаційні витрати. Багажник Corsa великий, просторий, а в салоні є кілька корисних місць для зберігання речей. Opel навіть пропонує інтегроване кріплення для велосипедів, яке висувається з-під задньої частини автомобіля, хоча це дорожчий варіант. Corsa досить велика, щоб її можна було розглядати як альтернативу Astra.

Останні статті: