Авто на розборку - Opel Astra (J)

Авто на розборку - Opel Astra (J)

Надійшов на розборку Opel Astra (J) 2010 року. 

В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • рік випуску: 2010 р.; 
  • кузов: хетчбек; 
  • об'єм двигуна: 1,4;
  • 1.4; код мотора: A14XER; 
  • тип палива: бензин. 

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

Opel Astra J з'явився на світ у 2009 році. Автомобіль являв собою повністю перероблену модель сімейства Astra. Випуск почався з 2009 року в Німеччині, а в 2010 році - також у Польщі. Модель випускалася в таких варіантах кузова як хетчбек, універсал і седан. На вибір пропонувалася п'ятиступінчаста механіка або шестиступінчаста автоматична коробка передач (виняток - автомобілі з мотором A14XER). Трансмісія виконана за передньопривідною схемою з приводами передніх коліс, оснащеними шарнірами рівних кутових швидкостей.

Передня підвіска типу Макферсон, незалежна, пружинна, зі стабілізатором поперечної стійкості, з гідравлічними амортизаторними стійками. Задня підвіска незалежна, пружинна, зі стабілізатором поперечної стійкості, механізмом Уатта, з гідравлічними амортизаторами. Гальмівні механізми передніх коліс дискові, вентильовані, з плаваючою скобою; задніх коліс - дискові, вентильовані з плаваючою скобою. Гальмівна система оснащена вакуумним підсилювачем. Рульове управління травмобезпечне, з рульовим механізмом типу шестерня-рейка, з електричним підсилювачем. Рульова колонка регулюється по вильоту і куту нахилу. У маточині рульового колеса розташована фронтальна подушка безпеки. Всі автомобілі оснащені інерційними діагональними ременями безпеки для водія, переднього пасажира і всіх пасажирів на задньому сидінні. Для водія і переднього пасажира передбачені фронтальні подушки безпеки, крім цього для всіх пасажирів і водія - бічні подушки і шторки безпеки.

Останні статті: