Авто на розборку - Opel Antara

Авто на розборку - Opel Antara

Надійшов на розборку Opel Antara 2010 року. 

В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • рік випуску: 2010 р .; 
  • кузов: позашляховик; 
  • об'єм двигуна: 2.2 CDTi; 
  • код мотора: A22DM; 
  • марка палива: дизель. 

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

Презентація серійного автомобіля Opel Antara відбулася на Паризькому автосалоні 2006. Antara - первісток компанії Opel в сегменті кросоверів. Особливість даної моделі полягає у зовнішній компактності (4570 × 1850 х 1700) і одночасно у достатньому просторі інтер’єру. Діаметр розвороту цілих 12,42 м. Серед інших стандартних функцій Opel Antara можна відзначити захист від перекидання на крутих віражах і Descent Control System (DCS). Остання система дає можливість Opel Antara безпечно спускатися по крутим слизьким укосах з постійною швидкістю.

Antara обладнаний такою технічною новинкою як система Flex-Fix, за допомогою якої можна чіпляти велосипеди на задньому бампері. У компанії зважилися подарувати новому Opel Antara цю новинку, тому що цільова аудиторія цього кросовера - активні, досить молоді люди, які люблять їздити на велосипедах і стикаються з проблемою їх перевезення. Сістема Flex-Fix дозволяє провозити вантаж вагою до 40 кілограмів. 

У 2011 році компанія провела рестайлінг моделі. Вдосконалення торкнулися як зовнішнього так і внутрішнього дизайну, який був доопрацьований з урахуванням функціональності. Екстер'єр не зазнав сильних змін. Виробник обмежився установкою нових бамперів і трохи зміненою задньою і передньою оптикою. Також була встановлена нова решітка радіатора з великим логотипом і широкою смужкою хрому.

Чіткі лінії кузова, рельєфні колісні арки, 19-дюймові легкосплавні диски, хромовані ручки, поглиблені протитуманні фари, бічні повітрозабірники, релінги - індивідуальний стиль кросовера зібраний з безлічі цікавих елементів. При значних габаритах і 200-міліметровому кліренсі автомобіль виглядає потужним і брутальним. 

За захист водія і пасажирів відповідає великий комплекс систем активної і пасивної безпеки SAFETEC. Стандартний набір бічних і фронтальних подушок. Є можливість дезактивації фронтальних і бічних подушок безпеки на передньому пасажирському сидінні, якщо потрібно встановити туди дитяче авто крісло.

Останні статті: