Авто на розборку - Nissan Note (E11)

Авто на розборку - Nissan Note (E11)

Надійшов на розборку Nissan Note 2006 року. 

В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • рік випуску: 2006 р.; 
  • кузов: хетчбек; 
  • об'єм двигуна: 1.5 dci; 
  • код мотора: K9K; 
  • тип палива: дизель. 

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

Nissan Note - є першим поколінням мінівенів, вироблених компанією Nissan з 2005 року. Виробнику вдалося об'єднати в цій моделі екстравагантні рішення і різні стилі, в результаті машина отримала яскраву зовнішність. Що ж стосується технічної складової, то тут модель не може похвалитися видатними показниками, проте вона є однією з найбільш затребуваних в своєму класі.

Силові агрегати 

В Ніссан Ноут встановлювалися бензинові двигуни 1.4 (CR14DE 88 к.с.), 1.6 (HR16DE 110 к.с.) і дизельний мотор 1.5 літра (К9К). Всі ці движки цілком надійні і прості. 

Основним недоліком бензинових ДВС виділяється примхливість системи запалювання, малий ресурс вихлопної системи і опора двигуна. При використанні дешевого палива часто забивається дросельна заслонка. Користувачі відзначають ненадійність системи охолодження, при частій зустрічі з реагентами псуються патрубки і радіатор (протікають). Раз в 40-60 тисяч кілометрів необхідно міняти ремінь навісного обладнання і натягувач. Про це може свідчити поява з-під капоту писку або свисту.

Трансмісія

Nissan Note оснащувалася двома типами трансмісії: 

  • 5-ступінчаста механіка, 
  • 4-ступінчастий автомат. 

Механіка відрізняється високою надійністю. З небагатьох мінусів - це підвищена галасливість роботи (можна уникнути його, додавши трохи більше мастила) і підвищений знос муфти п'ятої передачі. На авто з високим пробігом зустрічаються течі сальників, люфт первинного вала. Загалом, при своєчасному обслуговуванні (70-80 тис.км.) і акуратному використанні коробка прослужить дуже довго.

У підсумку можна сказати, що незважаючи на високий вік Ніссан Ноут залишається досить надійним автомобілем і повністю виправдовує звання універсального автомобіля, який дарує своїм власникам масу позитивних емоцій.

Останні статті: