Авто на розборку - Nissan Murano (Ніссан Мурано)

Авто на розборку - Nissan Murano (Ніссан Мурано)

Надійшов на розборку Nissan Murano 2010 року. 

В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • рік випуску: 2010 р.; 
  • кузов: позашляховик; 
  • об'єм двигуна: 2.5 dci; 
  • код мотора: YD25; 
  • марка палива: дизель. 

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

Nissan Murano - це японський кросовер автовиробника Nissan. Великий і місткий «позашляховик» відрізняється специфічною зовнішністю та виділяється на фоні інших автомобілів. На Ніссан Мурано встановлювався бензиновий мотор об'ємом 3.5 літра різної потужності. Багато власників хвалять надійність цього двигуна. Схожий силовий агрегат встановлювався і на Infiniti FX. Двигун цього автомобіля має незвичайне поперечне розташування. З 2010 року випускалася модифікація з дизельним мотором з об'ємом 2.5 літра для європейського ринку. Коштував такий варіант дорожче бензинового аналога.

Слабким місцем в цій машині є впускний колектор із змінною геометрією. Проблема полягає в тому, що з плином часу кріпильний болт може відкрутитися і потрапити в циліндри. Симптомами цього можуть бути постійні шуми під час роботи двигуна. При прояві подібної ситуації рекомендується відразу заглушити мотор і відправити машину на СТО, або наслідки будуть дуже погані. З більш дрібних мінусів можна відзначити слабку надійність генератора, протікання масла і схильність двигуна до перегріву. Щоб уникнути подібного потрібно чистити радіатор охолодження кожні 30 тисяч пробігу.

Останні статті: