Авто на розборку - Mitsubishi Colt

Авто на розборку - Mitsubishi Colt

Надійшов на розборку Mitsubishi Colt 2007 року. 

В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2007
  • Тип кузову: хетчбек
  • Двигун: 4А90 1.3л

Хоча Colt не може зрівнятися зі своїми конкурентами по стилю - очевидним прикладом є Ford Fiesta - Mitsubishi вражає всередині салону завдяки великому простору для голови і ніг, а також достатньо місця для чотирьох дорослих. Для багажника  простір обмежений, проте в моделі передбачена можливість складання задніх крісел, коли потрібно збільшити місце для багажника.

Великі, прості у використанні кнопки на приладовій панелі автомобіля, а також регульовані по висоті сидіння і рульове колесо роблять Colt зручним і комфортним автомобілем для невеликих подорожей. Стандартний комплект для всього модельного ряду теж досить пристойний. У стандартну комплектацію входить програвач компакт-дисків з можливістю підключення MP3, а також електричні склопідйомники. 

В автомобілях середньої комплектації є кондиціонер, сплави і круїз-контроль.

Mitsubishi Colt - це енергійний і практичний виконавець. Розроблений в першу чергу як міський автомобіль, легке рульове управління Colt полегшує маневри при паркуванні. 

Незважаючи на відсутність варіанту з дизельним двигуном, модельний ряд Colt пропонує високу економію палива.

В цілому, Colt - цікавий хетчбек, який пропонує гідне співвідношення ціни і якості, бадьорі бензинові двигуни і достатньо місця, щоб задовольнити потреби більшості людей.

Останні статті: