Авто на розборку - Mini Cooper (R50)

Авто на розборку - Mini Cooper (R50)

Надійшов на розборку Mini Cooper (R50) 2001 року. В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік: 2001
  • Двигун: W10B16A 1.6
  • АКПП: GACVT16Z
  • Кузов: хетчбек

Мало які автомобілі підходять для міського життя так само добре як MINI. Його зовнішній вигляд у ретро стилі ніколи не виходить з моди, він компактний, простий в управлінні і доступний за ціною. MINI настільки привабливий, що навіть ранні, недовершені екземпляри продаються за напрочуд високою ціною.

Mini Cooper (R50) отримав чотиризірковий оцінку Euro NCAP, що дуже добре для автомобіля такого розміру і віку. Крім того, кожен він оснащений «інтелектуальними» подушками безпеки для водія і пасажира, які реагують залежно від сили удару, АБС на всіх моделях, опціональними шинами для запобігання здуву, а також надійними замками, дистанційним центральним замком і чудовою безпекою.

Незважаючи на безсоромну ретро-привабливість, MINI One має кілька обнадійливих сучасних основ. Можна помітити задню підвіску Z-осі BMW. Є кругла оранжерея із заскленими бічними стійками, повністю прихованими. Це створює ефект «плаваючої даху.

Інтер'єр MINI One кілька затісний, в ньому багато ретро-мотивів. Спідометр, встановлений по центру, значок MINI з крилами і вигнуті грати - все це візуально нагадує п'ятдесяті. Інші зміни мають чітко сучасний відтінок. Сміхотворний багажник оригінального MINI був замінений на більш практичний хетчбек.

В інтер'єрі використовується досить дешевий пластик, пофарбований сріблом, оскільки від оригінальної алюмінієвої фурнітури відмовилися з міркувань вартості.

Лінійка двигунів включала в себе такі силові агрегати: 

  • 1.4 бензин, 
  • 1.6 бензин, 
  • 1.4 дизель. 

На вибір були доступні 4 варіанти трансмісії: п'яти- і шестиступінчаста МКПП, шестиступінчаста АКПП, варіатор.

Останні статті: