Авторозборка - Mercedes Vito (Mercedes Vito)

Авторозборка - Mercedes Vito (Mercedes Vito)

Надійшов на розборку Mercedes Vito 2002 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2002 р .;
  • кузов: фургон;
  • об'єм двигуна: 2.2 CDI;
  • код мотора: 611.980;
  • марка палива: дизель.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії.

Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

Mercedes Vito почав випускатися з 1996 року, виробництво і збірка почалося в Іспанії. Фургон був розроблений на платформі VW Transporter T4. Назва бере свій початок від Іспанського міста Вікторія, в якому вроблявся цей автомобіль. Через два роки авто зазнало оновлень. Крім нових дизельних моторів з системою вприскування Common Rail (CDI), були додані і інші зміни (такі як, прозорі покажчики повороту). Перше покоління випускалося до 2003 року.

Були встановлені такі види моторів як: бензинові об'ємом 2.0, 2.3, 2.8 літра; а також дизельні, з об'ємом 2.2 та 2.3 літра. З бензиновими версіями було набагато менше проблем, але споживали палива в рази більше, ніж дизельні. Комерційні компанії більше надавали перевагу дизельним варіантам. 

На вибір представлено всього два види дизельних двигунів. Всі вони мають дуже надійний ланцюговий привід ГРМ. Версія з об'ємом в 2.3 літра зарекомендувала себе гірше, ніж варіант з об'ємом в 2.2. У нього часті проблеми з системою впорскування - ламається ТНВД. Бувають випадки обриву приводного ременя генератора і помпи раніше терміну, а також прогар прокладки під головкою.

2.2-літровий мотор, хоч і складніше за своєю конструкцією, але економічніше і надійніше. Хоч в ньому і теж зустрічаються проблеми з системою впорскування. Швидко приходять в непридатність свічки розжарювання, часто через перегорів реле.

Всі версії Vito W638 є передньопривідними, більш багаті конфігурації оснащені пневмобалонами на задній осі.

Mercedes Vito - це хороший функціональний автомобіль за невелику ціну. Відмінно підходить для експлуатації в комерційних компаніях і вантажоперевезень.

Останні статті: