Авто на розборка - Mercedes CLK-Class (CL203)

Авто на розборка - Mercedes CLK-Class (CL203)

Надійшов на розборку Mercedes C-Class (CL203) 2001 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік: 2001
  • Двигун: OM 611.962
  • МКПП: 716.647
  • Кузов: купе

Mercedes C-Class в кузові CL203 Sports Coupe - приваблива альтернатива BMW 3-Series Compact. Він був випущений в 2001 році і це було невеликим порушенням традицій. Вперше в модельному ряду Mercedes з'явився подібний автомобіль. Він як і раніше має свіжий дизайн, приємний в управлінні і привабливий для любителів Mercedes. За нього вимагають дивно високу ціну на ринку уживаних авто.

У рейтингу безпеки Euro NCAP CL203 отримав максимальну оцінку - 5 зірок. Має здвоєні передні, бічні та віконні подушки безпеки, ABS і ESP. Також є два підголівника ззаду і аптечка.

Багажник пристойного розміру і досить легко завантажується. Сидіння розділені у співвідношенні 60:40 і складаються, щоб полегшити транспортування більш об'ємних вантажів. Всередині є великий підлокітник, який можна використовувати як ящик для зберігання речей.

Інтер'єр типовий для Mercedes-Benz. Він простий у використанні, зручний і має зовнішній вигляд бізнес-класу. І рульове колесо, і сидіння водія добре регулюються, хороший огляд спереду. На кермі є кнопки для доступу до екранів бортової інформації.

Рівень шуму добре пригнічується, і купе C-Класу дозволяє розслабитися в русі.

Був представлений широкий спектр бензинових і дизельних двигунів. Характеристики C160 не відповідають спортивному зовнішньому вигляду і підходять тільки покупцям з обмеженим бюджетом. C180K - перший двигун, гідний цього автомобіля. Бензинові двигуни C200K і C230K призначені для водіїв, яким потрібно більше енергії. 

«К» означає «Kompressor», що в перекладі з німецької означає «нагнітач». Всі три компресорні мотори добре поводяться в русі. На відміну від седана і універсала, в лінійці Sport Coupe немає надшвидкого C55.

Дизелі - C200 CDI і C220 CDI. Обидва пропонують вдосконалений привід, велику потужність і корисну економію палива. Всі автомобілі отримали шестиступінчату механічну коробку передач, за винятком C350, який оснащується семиступінчатою автоматичною коробкою передач. 

Це не зовсім спортивний автомобіль на дорозі, але він все-таки гарний для їзди як по ґрунтових дорогах, так і по автомагістралях. У місті він може здатися трохи громіздким через важке рульове управління, але він залишається комфортним. 

Останні статті: