Авто на розборку - Mazda 5

Авто на розборку - Mazda 5

Надійшов на розборку Mazda 5 2005 року. В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • кузов: мінівен
  • код двигуна: RF7J
  • об'єм двигуна: 2.0
  • тип палива: дизель
  • КПП: механічна A6031701XC
  • рік випуску: 2005

Mazda 5 (відома до цього як Mazda) - компактний мінівен, який створений компанією з виробництва автомобілів Mazda в 1999 році. Автомобілі 1-го покоління побачили світ в Японії та постачалися для продажів на ринки в країни Європи і Азії. Після того, як відбулася зміна торгової марки, автомобіль надходив в продаж від компанії Ford на кілька азіатських ринків під назвами Ford Ixion або Ford MAV. 2-е покоління продається на світових ринках з ім'ям Mazda 5.

1-е покоління мало 2 ряди сидінь на 4 або 5 пасажирів, а ось у 2-му поколінні був доступний третій ряд сидінь, завдяки чому збільшилась кількість місць до 6 пасажирів у варіанті для американського ринку, і - до 7 пасажирів для ринків інших країн. Перші 2 покоління були справжніми мінівенами, мали практично плоску підлогу, 2-й і 3-й ряд сидінь, які можуть складатися і зніматися.

У вересні 2005 року Mazda 5 удостоїлася найвищої оцінки «5 зірок» за результатами оцінювання від Euro NCAP за захист дорослих пасажирів, «3 зірки» - за захист дітей, «2 зірки» - за захист пішоходів. Mazda 5 складається зі сталевого несучого кузова, міцний каркас безпеки, який захищає салон, і підсилювальні елементи, які вмонтовані в бічні двері; посилена рама у формі потрійної букви «Н» забезпечує безпеку для всіх, хто знаходиться в салоні автомобіля.

Виробник Mazda розробив сучасну систему, яка перерозподіляє і поглинає удари (MAIDAS), тобто, при ударі автомобіля захищає пасажирів, які знаходяться в салоні автомобіля.

Останні статті: