Автомобіль на розборку - Kia Carnival (Kia Carnival)

Автомобіль на розборку - Kia Carnival (Kia Carnival)

Надійшов на розборку Kia Carnival 2006 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • рік випуску: 2006 р.;
  • кузов: мінівен;
  • об'єм двигуна: 2.9 CRDI;
  • код мотора: J3;
  • тип палива: дизель.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

Kia Carnival вперше був представлений в 1999 році в Чикаго. За основу даного автомобіля була взята платформа Ford Windstar.

По обробці салону і корисного об'єму він більше схожий на американські моделі того-ж класу: бічні двері, що зсуваються, великий і масивний бампер, широкий прохід між сидіннями і висока стеля.

Привертає увагу оточуючих зовнішній вигляд, комфортний і просторий салон. Три ряди сидінь дозволять розмістити велику кількість пасажирів. Якщо відкинути третій ряд сидінь то вийде досить просторий багажник. Водійське крісло регулюється в усіх напрямках для комфортної і зручної їзди.

Лінійку двигунів представляють: 2.5 і 2.9 літрові дизельні мотори. Кожен з них володіє високими динамічними характеристиками, які дозволяють комфортно почувати себе в міському потоці і швидко переміщатися за містом. Висока шумоізоляція і відмінна плавність ходу зроблять ваші поїздки ще краще.

Багатофункціональний мінівен Kia Carnival покірливо долає ямки і горбики, моментально гасить подовжні і поперечні коливання. При цьому поштовхи від дорожніх нерівностей майже не передаються на органи управління.

Автомобіль компонується автоматичною або ручною коробкою передач.

У базову комплектацію входять: кондиціонер, дві передні подушки безпеки, аудіопідготовка з автоматичною антеною, ABS, литі диски коліс, що складаються дзеркала заднього виду і люк з електроприводом. Кращої керованості сприяє гідропідсилювач рульового управління з насосом змінної продуктивності і дискові гальма (передні - вентильовані).

У 2001 році Carnival піддався рестайлінгу, в результаті якого отримав оновлену зовнішність, інтер'єр, а також нові двигуни.

Внутрішній корисний об'єм досяг 3,6 м³. Гамма двигунів була розширена нової бензинової 2,5 літрової V6 потужністю 150 к.с, яка відповідає нормам Euro 3. Стали встановлювати 2,9 літровий турбодизель «2900 CRDi» потужністю 145 к.с. оснащений системою «common rail».

Влітку 2003 року компанія Kia випустила серію «Skyline», в кількості 500 одиниць.

Екстер'єр «Skyline» відрізняється хромованою решіткою радіатора і легкосплавними дисками коліс. Інтер'єр автомобіля повністю виконаний зі шкірозамінника «алькантара», який відрізняється від натуральної шкіри тим, що краще переносить перепади температур і підвищену вологість.

Серія «Skyline» базується на версії Carnival EX і пропонується виключно з 2,9-літровим турбодизелем потужністю 145 к.с. Витрата палива становить 8,2 літра на 100 кілометрів.

У 2006 році компанія Kia планує представити нове покоління Carniva. Воно буде відрізнятися від попереднього більш сучасним дизайном кузова, проробленим до самих дрібниць інтер'єром салону і безліччю варіантів трансформації. Третій ряд сидінь буде розкладатися в пропорції 60/40 і укладатися в підлогу, утворюючи рівну площадку. Оновлений автомобіль отримає ряд нових двигунів і модернізовану трансмісію.

Carnival 2006 модельного року помітно збільшився за розмірами і буде перевершує попередника, як за зовнішніми габаритами, так і по довжині колісної бази.

Стильний дизайн, гармонійне поєднання оригінальних рішень і елегантною витриманості, функціональність - завоювали визнання у багатьох автолюбителів у всьому світі.

Останні статті: