Авто на розборку - Kia Carens (Kia Karens)

Авто на розборку - Kia Carens (Kia Karens)

Надійшов на розборку Kia Carens 2007 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2007 р.;
  • кузов: мінівен;
  • об'єм двигуна: 2.0;
  • код мотора: G4KA;
  • вид палива: бензин.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка проводиться по всій Україні.

Kia Carens являє собой бюджетний п'яти або семимісний мінівен компанії Kia Motors. До основних переваг можна віднести місткість, зручність і сучасний дизайн автомобіля. Зовні нагадує міський паркетник. Маючи безліч переваг, він все ж таки не став особливо популярним в більшості країнах СНД. Це сталося внаслідок недовіри автолюбителів до корейських виробників, інших же насторожувала мала кількість відгуків. Але навіть так, багато експертів називають цей автомобіль одним із зручних в своєму класі.

Слабкі місця та недоліки Кіа Каренс

Більшість корейських брендів, як і Кіа Каренс, не славилися надійністю лакофарбового покриття. Приблизно, через рік експлуатації, на кузові утворювалися сколи й подряпини. Що ж стосується іржі, то з цим у Kia Carens справи трохи краще. Якщо машина не потрапляла в ДТП, то поява корозії було рідкісним явищем. Якщо ж збираєтеся придбати старий автомобіль, то слід звернути увагу на проводку у верхній частині дверей багажника, вона дуже часто може бути переломленою. Через цей дефект часто перегорає задня оптика і з'являються перебої в роботі концевика багажника.

Силові агрегати

На Kia Carens встановлювалася наступна лінійка моторів: бензинові об'ємом 1.6 і 2.0 літра, а також дизельні 1.6 і 2.0 літра. Найпопулярнішими з них стали бензинові версії, так як вони досить сильно славилися своєю надійністю. І звернення до сервісних центрів з серйозними ушкодженнями бензинових двигунів було рідкісним явищем. З дрібних недоліків можна відзначити проблеми з системою запалювання. Ознаками появи несправностей можуть бути сильна вібрація і нестабільні обороти холостого ходу. Ще до мінусів бензинових агрегатів можна віднести підвищенна витрата палива.

Дизельні модифікації теж вельми популярні, проте через примхливу паливну систему їх слід заправляти тільки якісним пальним. Якщо ж ігнорувати це правило, то приблизно після 90 тисяч пробігу доведеться міняти форсунки, ТНВД, клапан EGR і фільтр сажа. Також були скарги користувачів на надійність блоку управління двигуном. Дефекти полягали в ривках при плавному розгоні машини. Щоб усунути цю неприємність в більшості випадків буде достатньо перепрошити блок управління, але іноді доводилося і повністю його замінювати.

У компанії Euromotor ви зможете придбати безліч контрактних б/у автозапчастин на Kia Carens з гарантією за доступними цінами. Весь товар поставляється з Європи і офіційно ввозиться на територію України. Наші менеджери допоможуть вам з підбором комплектуючих конкретно під вашу модель автомобіля. Здійснюємо доставку в найкоротші терміни по всіх містах і областях України. Даємо гарантію на весь асортимент протягом чотирнадцяти днів. Маємо безліч позитивних відгуків від покупців. Компанія існує з 2012 року. Великий склад розташований в місті Київ.

Останні статті: