Авто на розборку - Honda Jazz

Авто на розборку - Honda Jazz

Надійшла на розборку Honda Jazz

  • Рік випуску: 2009
  • Кузов: хетчбек
  • Об'єм двигуна: 1.4
  • Код мотора: L13Z1
  • Паливо: бензин.

Honda - це компанія з добрим уявленням про те, як потрібно щось добре робити, не зациклюватися на конкуренції, а приділяти всю увагу якості своєї роботи. Такий підхід призвів до появи декількох досить незвичайних автомобілів. 

Jazz другого покоління не є одним з найбільш незвичайних пропозицій Honda, але він дійсно зовсім інший, ніж більшість інших суперміні того часу.

Перший Jazz був випущений в 2001 році, він був високим, містким і в відповідно більше здавався невеликим мінівеном, ніж суперміні. Незважаючи на інші суперміні з дизелем, які пропонують ринку конкуренти, Honda вперто відмовлялася ставити дизельний двигун на цю модель. Бензинові двигуни 1,2 і 1,4 пропонувалися з самого початку з вибором рівня обробки салону, який варіювався від S і SE до ES і EX. 

В Jazz було внесено кілька змін, і щоб додати спортивного стилю, на початку 2010 року були представлені моделі Si з обвісом і різними іншими аксесуарами для стилізації. Але дійсно потужних двигунів в лінійці не було. 

Модель пропонує плавну коробку передач і швидку зміну напрямку. Двигуни використовують передову технологію зміни фаз газорозподілу Honda i-VTEC. 

1,2-літровий агрегат потужністю 89 к.с. розганяється до 60 миль в годину за 12,5 секунди. Ті, хто шукає більш яскраве враження за кермом, мали можливість перейти на 1,4-літровий двигун з потужністю 99 к.с. і часом розгону до 100 км / год за 11,8 с.

Останні статті: