Авто на розборку - Ford Transit / Tourneo Courier

Авто на розборку - Ford Transit / Tourneo Courier

Поступив на розборку Ford Transit / Tourneo Courier 2018 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

Рік випуску: 2018 р .;

кузов: фургон;

об'єм двигуна: 1.5 TDCI;

код мотора: XUJF;

вид палива: дизель.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка проводиться по всій Україні.

Автомобіль Ford Tourneo Courier з'явився в 2013 і є вантажний версією мінівена з кузовом фургона. Силовий агрегат має поздовжнє розташування. У салоні п'ять дверей і п'ять-сім посадочних місць. Автомобіль відрізняється наявністю величезної кількості електронних помічників, в салоні комфортно. Розглянемо докладніше технічні характеристики, оснащення і габарити моделі.

Шасі Форд Турнео Кур'єр фактично таке ж, як і у простого легкового автомобіля. Тут Ви не знайдете ресор або мостів, які зробили б хід не завантаженого мінівена жорстким і «стрибучий». Спереду встановлені стійки типа Макферсон, ззаду - незалежна підвіска з двоступінчастими пружинами, завдяки яким досягається хороша керованість і плавність ходу практично при будь-якому завантаженні. Оскільки фордовский «пиріжок» призначений в першу чергу для міста, то конструктори постаралися забезпечити його гострим і інформативним рульовим управлінням. І це їм вдалося - від упору до упору керма всього 2,1 обороту, а радіус розвороту складає 10,5 метрів! Це сильно полегшить життя в умовах щільного міського трафіку.

різновиди двигунів

Трициліндровий бензиновий агрегат Ecoboost, робочим об'ємом 1 літр. Розвиває потужність 100 к.с. і 170 Нм крутного моменту. Витрата палива в міському циклі складе близько 7 літрів, траса - 5 л, змішаний - 5,8 л.

Чотирициліндровий 1,5-літровий турбодизель Duratorq. Здатний видати скромні 75 к.с. і 190 Нм. Потужність не його коник. Зате витрата палива приємно дивує: місто - 5,1 л, траса - 4,1 л, змішаний - 4,5 л.

Все той же дизельний Duratorq, але вже форсований до 100 к.с. і 215 Нм крутного моменту. Виробник обіцяє, що витрата палива зберегтися на тому ж рівні, що у більш слабкою версії, однак фактично він виросте в середньому на 300-400 грам в кожному режимі.

Опціонально кожен двигун може оснащуватися системою Старт / Стоп, яка дозволить додатково заощадити на паливі близько 300-500 грам на кожну сотню кілометрів.

Судячи з відгуків власників, дані мотори досить надійні і невибагливі. Єдиним їх недоліком є підвищена галасливість роботи.

Плюси Ford Tourneo Courier

Хороша ціна

просторий салон

великий багажник

Малий витрата палива

непогане оснащення

Мінуси Ford Tourneo Courier

застаріла мультимедіа

Недостатньо комфортне заднє сидіння

галасливі двигуни

Компанія Euromotors дає можливість своїм клієнтам придбати великий асортимент контрактних б / у автозапчастин за вигідною ціною. У нас ви знайдете безліч запчастин на багато марки і моделей автомобілів різних років. Наші фахівці допоможуть вам з підбором деталей конкретно під вашу машину. Весь товар поставляється з Італії, розмитнюється і офіційно ввозиться в Україну. Даємо гарантію на весь асортимент протягом чотирнадцяти днів. Склад видачі знаходиться в Києві.

Останні статті: