Авто на розборку - Fiat Ducato

Авто на розборку - Fiat Ducato

Надійшов на розборку Fiat Ducato 2007 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2007
  • Двигун: F1AE0481D 2.3 JTD DIESEL
  • МКПП: 20GP07
  • Кузов: бортова вантажівка

Історія серії Fiat Ducato почалася в 1981 році. В останні роки Ducato став результатом спільної роботи Fiat та її французьких партнерів Citroen і Peugeot. Це означає, що Ducato володіє більшістю переваг і недоліків Jumper і Boxer.

Проте, Ducato має переваги перед своїми французькими побратимами в лінійці двигунів Fiat, які включають в себе потужний 2,3-літровий дизель різної потужності і дуже швидкий 3,0-літровий дизель потужністю 180 к.с.

Ducato трохи дорожче, ніж деякі конкуренти, але він також пропонується з додатковою шестиступінчастою напівавтоматичною коробкою передач замість стандартної шестиступінчастої механічної коробки передач. Fiat пропонує широкий вибір кузовів різних форм і розмірів, а також моделі з довгою колесною базою.

Водії цінують Ducato за його високу посадку для водія і він має багато місця для зберігання речей всередині кабіни, що робить його гарною робочою конячкою. Додайте сюди гарне оснащення, високе максимальне корисне навантаження і малий радіус повороту, і Ducato стане надійним робочим фургоном.

Останні статті: