Авто на розборку - Chrysler 300C

Авто на розборку - Chrysler 300C

Надійшов на розборку Chrysler 300C 2006 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2006
  • Двигун: 3.0L V6 Turbo Diesel Engine (EXL)
  • Трансмісія: 5-Spd Auto W5A330 Transmission (DGU)
  • Кузов: універсал

Chrysler 300с був створений союзом Даймлер Крайслер в двохтисячних роках. Це повнорозмірний розкішний автомобіль з задньоприводною компоновкою і варіантами двигунів V6 і V8. Комфортним шасі Крайслер зобов'язаний німецьким виробникам Мерседес, які тоді були в складі Даймлер Крайслер (Нині - Daimler AG). Шасі Крайслера 300с засноване на моделі Мерседеса Є-класу кінця дев'яностих років.

Брутальний зовнішній вигляд, комфортна підвіска і вдале шасі, задній привід, двигун V8 і ціна, яку міг собі дозволити середньостатистичний американець - геніальна задумка з замахом на великі продажі. Але на справді цей автомобіль не витримував конкуренцію.

Починаючи із зовнішнього вигляду - його стиль має вигляд, дещо, старомодного. Але справжнім недоліком стало якість матеріалу інтер'єру. І тільки тому що ціна на нього була не високою, ця модель продавалася відносно непогано.

Пізніше Крайслер випустив поліпшену модифікацію з екстравагантними характеристиками, такими як шкіряний салон, двигун об'ємом 6,1 л, потужністю 425 кінських сил - Chrysler 300srt. Більш солідний зовнішній вигляд, якісні матеріали інтер'єру і - він став цікавий в середовищі любителів автомобілів класу люкс.

Хоча ціна на нього як і раніше залишалася невисокою, модель ставала все менш популярною і виробники припинили його випуск.

В даний час Крайслер 300с виробляється в Канаді і користується помірним попитом.

Останні статті: