Авто на розборку - Chevrolet Tracker (Шевроле Трекер)

Авто на розборку - Chevrolet Tracker (Шевроле Трекер)

Надійшов на розборку Chevrolet Tracker 2013 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2013 р.;
  • кузов: позашляховик;
  • об'єм двигуна: 1.7 CDTI;
  • код мотора: A17DTS;
  • марка палива: дизель.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

Вперше концепт цього компактного кросовера був представлений в 2012 році на Паризькому автосалоні. Автомобіль базується на тій же платформі, що і Chevrolet Aveo, але на відміну від свого «родича» пропонує повний привід і позашляховий стиль. Цей стиль представлений великим кузовом, зовнішніми аксесуарами на кшталт пластикового обважування, рейлінгами, а також заднім дифузором. Подовжена база, високий дорожній просвіт і широка колія вкупі з системою AWD дозволять власнику «трекера» більш впевнено пересуватися в будь-яку погоду або здійснювати подорожі на природу. З особливостей можна відзначити великі вікна, що забезпечують хорошу оглядовість.

Практичності додають заднє сидіння автомобіля, що складається в пропорції 60/40, відкидається вперед спинка переднього сидіння і багажник, що має об'єм 356 літрів. Регулювання керма по висоті і вильоту забезпечить комфортну посадку. Варто також згадати два варіанти двигунів і можливість вибору автоматичної коробки передач.

Найпростіша комплектація LS пропонує ручки і дзеркала в колір кузова, підігрів передніх сидінь, кондиціонер, радіо і CD/MP3-програвач, 4 динаміки аудіо системи, інтерфейси USB, AUX, Bluetooth, передні електросклопідйомники і центральний замок, дзеркала заднього огляду з електроприводом і підігрівом.

У комплектації LT додані задні електросклопідйомники, 16-дюймові литі диски, передній підлокітник, шкіряна обробка керма, ящик під пасажирським сидінням, передні протитуманні фари, управління аудіо системою на кермі та комбінована обшивка сидінь. З опцій доступні: мультимедійна система Chevrolet MyLink, що передбачає інтеграцію зі смартфоном, камера заднього огляду. У комплектації LTZ є бічні дзеркала з повторювачами повороту, обробка сидінь штучною шкірою, 18-дюймові легкосплавні диски. Додатковою опцією може бути люк з електроприводом.

Комплектації LS і LT з 5-ступінчастою механічною коробкою передач, а також LT і LTZ з 6-ступінчастою автоматичною коробкою (з можливістю ручного перемикання передач) оснащуються 1,8-літровим атмосферним бензиновим мотором потужністю 140 к.с. Згідно з паспортними даними, максимум потужності досягається при 6200 об/хв, а крутного моменту (178 Нм) - при 3800 об/хв. Витрата палива з цим силовим агрегатом складе 7,1 літрів на 100 км в змішаному циклі.

У топовій комплектації LTZ автомобіль також оснащується турбомотором 1,4 літра. Ця модифікація передбачає наявність лише 6-ступінчастої механічної коробки передач. Витрата палива у змішаному циклі - 7,9л/100 км. Незважаючи на однакову з 1,8-літровим мотором потужність 140 к.с., турбодвигун має більший крутний момент - 200 Нм (4900 об/хв.).

Стандартно автомобіль оснащений сталевими колісними дисками і шинами 205/70 R16 (в топовій комплектації - «лиття» 215/55 R18). Гідропідсилювач рульового управління (в турбоверсії - електропідсилювач) забезпечує оптимальні реакції на кермо. В автомобілях, обладнаних системою AWD, в звичайному режимі руху крутний момент подається на передню вісь, задня підключається за допомогою муфти, що керується електронікою.

Необхідний стандартний набір систем безпеки Chevrolet Tracker включає в себе 4 подушки, ABS, EBD, систему допомоги при старті на підйомі. У комплектації LT - систему допомоги при спуску з крутих схилів (HDC), круїз-контроль, автозатемненням дзеркала заднього огляду, автоматичне включення/вимикання фар, задні датчики паркування. Кузов Chevrolet Tracker має жорсткий каркас з високоміцної сталі.

Останні статті: