Авто на розборку - Chevrolet Cruze (Шевроле Круз)

Авто на розборку - Chevrolet Cruze (Шевроле Круз)

Надійшов на розбирку Chevrolet Cruze 2011 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • рік випуску: 2011 р .;
  • кузов: седан;
  • об'єм двигуна: 2.0 CDI;
  • код мотора: Z20D1;
  • вид палива: дизель.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

Chevrolet Cruze з'явився в 2009 році, а в 2012-му - пережив рестайлінг. Він був представлений у таких кузовах: седан, п'ятидверний хетчбек і універсал. Автомобіль побудований на базі Opel Astra, тому йому дісталися бюджетні, але надійні мотори, адекватні коробки, міцна з точки зору економ-класу підвіска.

Загалом, він отримав все, щоб стати затребуваною машиною на вторинному ринку.

Інтер'єр автомобіля простий, але вже в базовій комплектації «Круз» оснащений MP3, передніми електричними підйомниками, чотирма подушками безпеки і центральним замком. Салон виконаний з простих матеріалів - тканини і жорсткого пластика.

Крісла мають непогану бічну підтримку, так що водій і пасажир будуть на поворотах відчувати себе комфортно. Велике кермо регулюється у двох площинах.

Ергономіку «Круза» не можна назвати доброю чи поганою. Їй далеко до ідеалу, але в цілому до розташування приладів можна швидко звикнути. Шумоізоляція у «Круза» як у бюджетного автомобіля: чутно все, що відбувається за межами салону. Обсяг багажника залежить від типу кузова. Так, в хетч поміщається 400 л вантажу, в універсал - 500 л.

Chevrolet Cruze - унікальний автомобіль. У нього не було відверто програшних моторів. Вибір мотора залежить від стилю і манери вашої їзди. 1,6-літровий мотор підходить для розмірених поїздок. Розгін до «сотні» займає 13 секунд, витрата палива - 10 л на 100 км. Якщо будете брати, готуйтеся до протікання прокладки клапанної кришки, частим замінам котушок запалювання і можливій відмові датчиків кисню. Привід ГРМ потрібно міняти кожні 60 тис. Км. Запас ходу у мотора розрахований приблизно на 200 тис. км, що для бюджетного автомобіля - гідний результат!

1,8-літровий двигун потрапив під відкличну кампанію через проблеми з паливною системою: через витік палива під капотом розгоралася пожежа. Ресурс мотора розрахований на 250 тис. Км, але після 200 тис. Різко підвищується витрата масла, і деталі двигуна починають поступово ламатися. В обслуговуванні 1,8-літровий двигун дорожче, ніж 1,6 л, проте витрата палива - всього 8 л на 100 км.

Турбований 1,4-літровий агрегат сучасніше, швидше і динамічніше інших моторів. Якщо не брати до уваги дорогу турбіну, двигун показує себе з хорошого боку. Замість ременя ГРМ, який потрібно міняти кожні 60 тис. км, мотор оснащений ланцюгом, який потрібно замінити на 110 тис. км.

До механічних коробок передач у власників питань не виникає. МКПП вибирають шанувальники динамічної їзди. Автомат менш привабливий, так як після 100 тис. км пробігу коробка може почати стукати і смикати, а це призводить до виходу з ладу гідроблока.

У компанії Euromotors ви можете придбати будь-які контрактні б/у запчастини за доступною ціною на Chevrolet Cruze та на інші марки і моделі автомобілів. Всі комплектуючі привозяться з Європи. Офіційно розмитнюються і ввозяться на територію України. Ми на ринку з 2012 року, маємо велику клієнтську базу і безліч позитивних відгуків від покупців. Даємо гарантію на весь асортимент протягом чотирнадцяти днів. Наші фахівці допоможуть вам з підбором деталі конкретно під Ваш автомобіль. Склад видачі розташовується в місті Київ. Здійснюємо доставку в найкоротші терміни по всій Україні.

Останні статті: