Авто на розборку - BMW X5 (E70)

Авто на розборку - BMW X5 (E70)

Надійшов на розборку BMW X5 (E70) 2007 року. В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • Рік випуску: 2007 
  • Двигун: 306D3 
  • АКПП: GA6HP26Z 
  • Кузов: позашляховик 

Автомобіль BMW X5 зробив революцію на ринку розкішних повнопривідних автомобілів своєю майстерністю на дорозі. Модель другого покоління з'явилася в 2007 році. Авторитети BMW хотіли повернути X5 на перше місце, випередивши безліч конкурентних моделей, що пішли за його революційним прикладом. Відмінності можуть бути не відразу очевидні, але при погляді на деталі можна побачити автомобіль, який є більшим, розкішнішим і складнішим, ніж модель першого покоління. До того ж він кращий в управлінні. 

Друге покоління X5 доопрацьовано до майже досконалості. Обмежені можливості позашляховика не турбували більшість власників таких автомобілів, бо чудова динаміка на дорозі завжди була для них головним пріоритетом. У BMW X5 встановлювалися передні і бічні подушки безпеки, шторки для першого і другого ряду. На додаток до безпеки BMW X5 встановлений електронний контроль стійкості, який допомагає справлятися із заметами. При русі по бездоріжжю водієві допомагають система управління спуском і помічник при рушанні з пагорба. 

Двигуни в значній мірі були перенесені з моделі X5 першого покоління, але ніхто не збирався скаржитися на це, оскільки вони були чудовими. Найдоступнішими варіантами були 3,0-літровий дизель, потужністю 235 к.с. та 3,0-літровий бензиновий мотор, потужністю 272 к.с. Також був бензиновий мотор об'ємом 4,8 літра, потужністю 355 к.с. 

Пізніше світ побачив дизельний агрегат моделі 3.0sd, в якому використовувалися здвоєні турбокомпресори для збільшення потужності до 286 к.с. і 3,0-літровий бензиновий двигун з двома турбінами. Означені моделі пізніше були змінені, так що бензиновий двигун з подвійним турбонаддувом став xDrive35i. Два дизеля стали xDrive30i і xDrive35i, а бензиновий V8 отримав бренд xDrive48i. 

 

 

Останні статті: