Авто на розборку - BMW X5

Авто на розборку - BMW X5

Надійшов на розборку BMW X5 2007 року. В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • рік випуску: 2007 р.; 
  • кузов: позашляховик; 
  • об'єм двигуна: 3.0 Di; 
  • код мотора: M57N2; 
  • паливо: дизель. 

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні. 

BMW X5 - перший за всю багаторічну історію компанії BMW повноцінний позашляховик. Завдяки значному дорожньому просвіту, постійному повному приводу і незалежній підвісці всіх колес, автомобіль розрахований на керування по дорогах всіх типів. Дебют відбувся в січні 1999 року в автосалоні Детройта. На європейський ринок виступив навесні 2000 року. 

В основі BMW X5 лежить абсолютно нова платформа. На відміну від класичних позашляховиків цей має несучий кузов. Дизайн вийшов яскравим і респектабельним. Задні двері - двостулкові. Розміщення запасного колеса ззаду не передбачено. Обсяг багажника великий, але сама конфігурація багажного відсіку не дозволяє перевозити великогабаритні предмети. 

Позашляховик має незалежну підвіску всіх колес, а за розподілом крутного моменту по осях стежить електроніка, яка пригальмовує колеса, що буксують і, тим самим, сприяє передачі більшого моменту до інших колес. Задня підвіска оснащена системою підтримки дорожнього просвіту незалежно від статичного навантаження, що досягається за допомогою пневматичних пружних елементів, керованих електронікою. 

У 2003 році з'являється оновлена версія BMW X5. Її відрізняє змінений дизайн кузова і цілий ряд технічних новинок, що включає перероблену систему повного приводу. Характерними рисами модернізованої версії стали більш виразний капот, що поступово переходить в грати радіатора. За своєю формою вони також відрізняються від тих, що були на попередній моделі. Автомобіль отримав новий передній бампер, змінилися передні і задні фари. 

В ході модернізації X5 отримав два нові двигуни: 4,4-літровий бензиновий V8 і 3,0-літровий дизель з системою Common Rail. Бензиновий силовий агрегат із системою регулювання ходу клапанів Valvetronic, подвійним Vanos і системою впускання з плавно регульованою довжиною впускного тракту розвиває потужність 320 к.с. і розганяється до 100 км/г всього за 7,0 секунд. Максимальна швидкість становить 240 км/г, якщо автомобіль оснащується шинами класу «V». При комплектації шинами класу «H» максимальна швидкість обмежується електронікою на рівні 210 км/г. Двигун комплектується шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. 

Базовим двигуном є 3,0-літровий Twin Turbo, рядний шестициліндровий з віддачею в 306 кінських сил і 406 Нм крутного моменту, який передається через восьмиступінчасту автоматичну коробку передач. Цей мотор розганяє автомобіль до 100 км/г за 6,2 секунди. 

Базові модифікації X5 пропонуються як з повним приводом, так і з заднім. Система повного приводу xDrive реалізована за допомогою застосування багатодискової муфти, управлінням якої завідує електроніка. Роздавальна коробка, в порівнянні з минулим поколінням, полегшена на 1.4 кг. 

Останні статті: