Авто на розборку - Audi S4 (B8)

Авто на розборку - Audi S4 (B8)

Надійшов на розборку Audi S4 (B8) 2010 року. В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • Рік випуску: 
  • 2010 Двигун: 
  • CAKA 3.0 TFSI 
  • Кузов: універсал 

Audi S4 знаходиться посередині між звичайними моделями A4 і могутнім лідером модельного ряду RS4 Avant.  Ця модель забезпечує відмінну продуктивність, а також пропонує нормальні експлуатаційні витрати. 3,0-літровий бензиновий двигун V6 з наддувом, потужністю 333 л.с., забезпечує високу продуктивність - цього достатньо для розгону до 100 км/ч приблизно за п'ять секунд, завдяки стандартній семиступінчастій автоматичній коробці передач S-tronic. Нею можна керувати за допомогою підрульових пелюсток. 

Повнопривідний S4 доступний як седан або універсал Avant. У плані продуктивності конкурує з такими альтернативами як BMW 335i та Opel Insignia VXR. Як універсал він кращий і може похвалитися вищим рівнем місткості, розкоші інтер'єру та швидкості. 

Audi S4 (B8) оснащена шістьма подушками безпеки, включаючи подушки безпеки водія, переднього пасажира, бічні подушки безпеки і подушки для голови, а також роликами натягу передніх ременів безпеки. Точки кріплення дитячих сидінь Isofix на крайніх задніх сидіннях входять в стандартну комплектацію. 

Audi S4 (B8) відмінно справляється з поворотами миттєвим відгуком. Ті, хто вибирають зручну автоматичну коробку передач S tronic, отримують вигоду від її надшвидкого перемикання передач. Вона має дві муфти, які працюють одночасно, забезпечуючи швидку, але плавну передачу потужності від нижньої до верхньої передачі. Як не дивно, автоматичні моделі S4 насправді більш економічні, ніж механічні. 

S4 поставляється з постійним повним приводом для забезпечення стійкості, а також з системою, яка розумно передає потужність на кожне заднє колесо індивідуально при проходженні поворотів для більшої маневреності. Це означає, що круті повороти можуть бути безпечними, знаючи, що новітні технології управління знаходяться в зоні відповідальності водія. Але це дійсно щось забирає від вражень, і іноді здається, що S4 сам керує собою. 

Водії можуть налаштувати підвіску автомобіля, використовуючи попередньо три установки: 

  • автоматична, яку більшість водіїв буде використовувати найчастіше; 
  • комфорт, для більш зручної їзди;
  • динамічний, який робить підвіску більш жорсткою для спортивного керування. Audi називає цю додаткову систему Drive Select, і вона також доступна в стандартних моделях A4. 

Останні статті: