Авто на разборку - Audi A4

Авто на разборку - Audi A4

Надійшов на розборку Audi A4 2009 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2009
  • Кузов: універсал
  • Двигун: CDHB 1.8 TFSI
  • Тип палива: бензин
  • МКПП: LLV

Основні конкуренти цієї моделі - BMW Touring и Mercedes C-Class Estate. Справедливо кажучи, останній A4, незважаючи на недавнє оновлення, має більш стриманий вигляд ніж його альтернативи. Є нові світлодіодні ліхтарі і бампери спереду і ззаду, більш плоска решітка радіатора з однією рамкою і великі повітрозабірники, але A4 все ще менш кидається в очі, ніж BMW або Mercedes.

Всередині A4 залишається простим, інтуїтивно зрозумілим і стильним. На нього не так цікаво дивитися, як на Mercedes, але численні алюмінієві і м'які пластикові вставки Audi виглядають стильно. 

Рестайлінгова версія відрізняється від дорестайлінгової інформаційно-розважальною системою. В стандартній комплектації кожна модель оснащена яскравим 10-дюймовим широкоформатним екраном з високим розширенням на приладовій панелі, DAB-радіо, Bluetooth, вбудованою супутниковою навігацією, Apple CarPlay і Android Auto.

В салоні стандартної комплектації Audi A4 є багато місця для голови і ніг, а також безліч регулювань сидіння. Ззаду місця майже стільки ж, скільки спереду. Там достатньо місця для пасажира високого зросту, такого ж високого водія і більше простору для голови, ніж в C-класі.

505-літровий багажник Avant на 10 літрів більше, ніж у 3 Series Touring, і на 15 літрів більше, ніж у C-Class Estate. Ймовірно, різниці не буде помітно, якщо багажник регулярно не заповнювати повністю, але, принаймні, трохи ширший отвір в багажнику Audi спрощує завантаження великих предметів.

Загалом є сім варіантів двигунів для A4 (три бензинових і чотири дизельних), все з турбонаддувом і більшість - з м'якою гібридною системою для поліпшення економії палива.

Якщо ви їздете по місту або вам не подобається ідея дизельного двигуна, то 2,0-літровий 35 TFSI потужністю 150 к.с. - кращий вибір. Він має достатню потужність з невеликим тяговим зусиллям, також він виключно плавний і тихий.

Якщо ви купуєте A4 в якості службового автомобіля або часто подорожуєте по автомагістралях на великі відстані, вам, ймовірно, краще купити дизель. У цьому випадку кращим вибором буде 2,0-літровий 35 TDI потужністю 163 к.с.

Audi A4 - це легкий і зручний автомобіль для їзди по місту, він не блукає на автостраді, і має добротну шумоізоляцію.

Останні статті: