Що таке авторозборка або звідки беруться б/в запчастини для іномарок

Що таке авторозборка або звідки беруться б/в запчастини для іномарок

Автомобіль вже давно єневід'ємною частиною повсякденного життя сучасної людини. Спочатку, здебільшого він вважався предметом розкоші, але зараз це часто просто транспортний засіб, але, слід зауважити, вельми зручне. І все ж як і будь-яка інша техніка, автомобіль рано чи пізно ламається і виходить з ладу. Найчастіше, в непридатність приходять якісь дрібні і незначні деталі, або як їх найчастіше називають «витратні матеріали». Такі комплектуючі можна без особливих проблем і витрат часу придбати в будь-якому спеціалізованому магазині. А ось коли ламається запчастина, яка не належить до групи витратних матеріалів, завдання по її заміні значно ускладнюється. Доводиться йти в автомагазин або фірму, робити замовлення, вносити передоплату і чекати кілька тижнів поки вам доставлять запчастину. У такому випадки ви втрачає багато часу і витрачаєте кошти на пересування без власного авто. У таких випадках приходить на допомогу авторозборка.

Що таке авторозборка?

З першого погляду може здатися, що це звичайний склад запчастин від автомобілів. Насправді ж на розборку потрапляють машини від своїх власників після серйозних пошкоджень, поломок, ДТП або сильної корозії кузова, та безлічі інших причин, які змушують людину відмовитися від свого автомобіля. При виникненні надзвичайних подій з транспортним засобом - аварії, сильні пошкодження кузовних деталей, закінчення терміну експлуатації нерозмитненого авто, в цих випадках він потрапляє на авторазборку. Де його оцінюють і викуповують.

Власник, який зіткнувся з проблемами свого автомобіля, позбавиться від проблем, а авторозборка отримує набір запчастин. Потрапили на розбір машини повністю розбираються. Запчастини упорядковано, придатні для подальшого використання деталі поставляються на склади для продажу.

Переваги покупки запчастин з розборки

Слід насамперед зазначити, що продаються запчастини на розборках не нові, а вживані (б/в). Однак, це має свої плюси.

Саме на авторозборках найвища ймовірність знайти практично будь-які комплектуючі на різні марки і моделі автомобілів.

Завдяки великому асортименту і наявності різного роду запчастин, не потрібно витрачати дорогоцінний час на очікування і доставку.

Навіть з огляду на б/в стан товару, продавець або фірма дає гарантію на її установку і перевірку.

Ціни на б/в запчастини значно нижче, ніж на нові, а за якістю практично нічим не гірше.

На авторозборках пропонуються виключно оригінальні запчастини та комплектуючі, а не китайські аналоги.

Звідки беруться машини на запчастини для розборки

Наша компанія займається продажем оригінальних контрактних б/в автозапчастин. Сама розборка знаходиться в Європі, а саме в Італії. Майже всі автомобілі, які туди потрапляють, є робочими. Надходять вони туди здебільшого після ДТП або ж через поважний вік, або морально застарілі моделі автомобіля. Все перевіряється на роботоздатність, піддається повному розбору, упорядковано і після цього офіційно перевозяться в Україну для подальшого продажу.

Компанія Euromotors надає своїм покупцям широкий асортимент оригінальних контрактних б/в автозапчастин за доступними цінами. У нас ви знайдете в наявності двигуни, навісне обладнання, кузовні деталі, елементи рульового управління і підвіски, а також багато інших запчастини на більшість марок і моделей автомобілів. Кожен товар перед продажем ретельно оглядається на предмет дефектів або несправності. Наші фахівці допоможуть вам з підбором запчастини саме під ваш автомобіль. Всі комплектуючі офіційно розмитнені і ввезені на територію України. Знаходимося на ринку більше восьми років і маємо безліч позитивних відгуків від покупців. Доставляємо товар в усі міста і області України в найкоротші терміни. Надаємо гарантію на весь асортимент протягом чотирнадцяти днів. Склад видачі розташований в місті Київ.

Останні статті: