Авто на розборку - VW Passat (Фольксваген Пассат)

Авто на розборку - VW Passat (Фольксваген Пассат)

Надійшов на розборку VW Passat 2007 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2007 р .;
  • кузов: універсал;
  • об'єм двигуна: 2.0 TDi;
  • код мотора: BMP;
  • вид палива: дизель.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

Автомобілі виробника Volkswagen вельми популярні навіть на вторинному ринку. Volkswagen Passat шостого покоління відносно нова машина і не встигла особливо постаріти. Вона має досить привабливий зовнішній вигляд і має досить сучасне оснащення. Фольцваген Пассат славиться своїм комфортним салоном, відмінним кузовом і відмінно спроектованою технічною частиною. Існує безліч чуток і відгуків про цю машину. Деякі кажуть, що дане покоління краще серед інших у компанії Volkswagen. Інші ж вважають, що покупка цієї машини принесе безліч проблем своєму власнику.

Плюси і мінуси Volkswagen Passat

Зовнішній вигляд, на момент появи даного покоління, можна віднести до переваг. Але на сьогоднішній день, з плином часу, його зовнішній дизайн здається вже не настільки сучасним і привабливим. Головні переваги розташовані всередині машини. До них відносяться неймовірно комфортні сидіння, інтуїтивно зрозуміле і зручне розташування органів управління, багаті комплектації навіть в базовій версії. Підвіска славиться своєю високою надійністю, при правильному використанні вона прослужить довгі роки своєму власнику.

Силові агрегати

Volkswagen Passat B6 представлений лінійкою бензинових моторів об'ємом 1.6, 1.4 і 1.8 літра. Також була версія з дизельним мотором об'ємом 2.0 літра. Найпопулярнішими з них стали комплектації з 1.8 л моторами.

Цей автомобіль допоможе вам отримати цілком адекватну якість пересування. Сьогодні на ринку зустрічається дуже багато пропозицій з великим пробігом. Машини купували свого часу для комерційних цілей, для щоденних заміських поїздок. Тому багато власників для більш вигідного продажу скручують пробіг. Зверніть на це увагу, відвезіть машину на комп'ютерну діагностику і з'ясуйте реальні показники пробігу.

Наша компанія Euromotors пропонує своїм клієнтам величезний вибір контрактних б/в автозапчастин за доступною ціною. У нас ви знайдете безліч деталей на Volkswagen Passat B6 та інші автомобілі. Наші менеджери допоможуть вам з підбором комплектуючих саме під вашу машину. Даємо гарантію на весь товар протягом чотирнадцяти днів. Здійснюємо доставку по всій території України в найкоротші терміни.

Останні статті: