Авто на розборку - Toyota Corolla Verso

Авто на розборку - Toyota Corolla Verso

Надійшов на розборку автомобіль Toyota Corolla Verso 2002 року. В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • Рік: 2002 
  • Двигун: 3ZZ-FE 1.6 
  • МКПП: 3030013071 
  • Кузов: мінівен 

В цілому - це цілком розумна машина. Високий дах і велика ширина дають пасажирам на передніх сидіннях багато місця, а компонування приладової панелі проста. Оглядовість теж хороша, але розчаровує відсутність регулювання вильоту керма. Дивно те, що Verso вміщує всього п'ять місць, тоді як деякі конкуренти вміщають сім. Проте, залишається багато місця для багажу, задні крісла складаються, перевертаються і зсуваються, щоб максимально використовувати простір. 

Verso був запущений як частина нової лінійки Corolla в січні 2002 року, і його шасі було змінено з урахуванням більш вертикального стилю кузова. Поїздка добре контролюється, щоб пасажирів не нудило, хоча їй все ще не вистачає балансу, як у хетчбека. 

Шум від вітру і дороги контролюється добре ізольованою кабіною, і хоча дизельний двигун завжди чути, бензинові агрегати працюють тихо і вишукано. 1.6 особливо вражає. 

Дизайн автомобіля розроблений у Франції, зібранням займалися в турецькому місті Адапазарі. Але не варто хвилюватися - японське якість від цього зовсім не постраждало.

Останні статті: