Автомобіль на розборку - Toyota Corolla Verso (Toyota Corolla Verso)

Автомобіль на розборку - Toyota Corolla Verso (Toyota Corolla Verso)

Надійшло на розборку авто Toyota Corolla Verso 2006 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2006 р .;
  • кузов: мінівен;
  • об'єм двигуна: 2.2 D;
  • код мотора: 2AD-FHV;
  • вид палива: дизель.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

Вперше мінівен Corolla Verso компанії Toyota з'явився в 2001 році. Через три роки йому на зміну прийшло друге покоління.

Дизайн другого покоління був спроектований з розрахунком до вподобання європейського ринку. Кузов Тойота Королла Версо умовно можна розділити на дві частини. Нижня частина включає в себе бампера, колісні арки і панелі. Верхня частина - криволініний дах і задні бічні стекла, які надають машині динамічність. Особливість марки Тойота проявляється в трикутній формі стекол і задніх бічних панелях. Через ретельно продуманий дизайн у Corolla Verso вийшов кращий коефіцієнт аеродинамічного опору в своєму класі.

Основною перевагою Toyota Corolla Verso є розкішний і зручний салон, розрахований на сімох людей. Абсолютно всі сидіння в автомобілі регулюються, щоб забезпечить максимальний комфорт і зручність пасажирів. Обсяг багажника становить від 90 до 780 літрів. Якщо скласти всі сидіння, вийде великий простір близько 1.9 м в довжину і 1.4 м завширшки. Для повної зручності водія передбачено регулювання переднього сидіння, виліт і нахил керма. Розташування приладової панелі та елементів управління виконано дуже ергономічно, інтуїтивно зрозуміло.

На вибір в комплектацію були запропоновані наступні лінійки двигунів: бензинові об'ємом 1.6 і 1.8 літра. Турбодизелі для європейського ринку 2.0 літра з системою CR і фільтром сажі. З коробок перемикання передач пропонувалися 5 ступінчаста механіка, а також чотирьох або п'яти ступінчастий автомат. Версії для Японії оснащувалися 1.5 або 1.8 літровими моторами і чотириступінчастою автоматичною коробкою передач. Для ринку країн СНД пропонувалися лише версії з 1.8 бензиновими силовими агрегатами.

Фірма Euromotors пропонує своїм покупцям величезний вибір контрактних б/в автозапчастин за доступними цінами. Весь товар поставляється з розборок в Європі і офіційно ввозиться на територію України. Наші менеджери допоможуть вам з підбором деталей саме на ваш автомобіль. Здійснюємо доставку по всіх містах і областях України в найкоротші терміни. Даємо гарантію на весь асортимент протягом чотирнадцяти днів. Склад видачі товарів знаходиться в Києві.

Останні статті: