Авто на розборку - Subaru Tribeca (Субару Трибека)

Авто на розборку - Subaru Tribeca (Субару Трибека)

Надійшов на розборку Subaru Tribeca 2006 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2006 р .;
  • кузов: позашляховик;
  • об'єм двигуна: 3.0 AWD;
  • код мотора: EZ30D;
  • вид палива: бензин.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

Модель автомобіля Tribeca від виробника Subaru почала випускатися з 2005 року. Компанія Субару вирішила не відставати від інших брендів і створила на базі Subaru Outback відмінний повнопривідний кросовер, який відповідає всім канонам цього класу. Tribeca досить сильно відрізняється від конкурентів практично всім, в тому числі інтер'єром. З випуском цієї моделі були закладені нові стандарти і основи стилю. З прикладів можна привести оновлений Impresa, який більше нагадує Трібека ніж минулі модифікації цієї моделі.

Технічні особливості

З моменту появи і до цього дня, Subaru Tribeca випускається лише з однією модифікацією двигуна: EZ30 з об'ємом в 3 літри. Він представляє собою досить рідкісний шестициліндровий мотор з опозитним компонуванням. За будовою він практично ідеальний по балансуванню під час роботи. Внаслідок цього рівень вібрацій, що передаються на кузов мінімальний. У 2007 році був проведений рестайлінг моделі. Двигун в ній був все той же, однак обсяг виріс до 3.7 літра.

У початковій комплектації є величезний набір загальний, який включають в себе систему стійкості кузова, панорамний люк з електроприводом, підігрів сидінь, круїз-контроль, вісім подушок безпеки, датчики тиску в шинах, система ABS і багато іншого.

Subaru Tribeca має фірмовий повний привід AWD. Опозитний мотор в старшій моделі здатний розвивати 258 к.с. і розганяється до 100 кілометрів на годину всього за 8.9 секунди. Автоматична коробка перемикання передач має систему ручного перемикання Sportshift.

У компанії Euromotors ви можете придбати запчастини на цей автомобіль за доступними цінами і з гарантією в чотирнадцять днів. Всі деталі привезені з Європи. Розмитнені і легально ввезені на територію України. Склад видачі розташований в місті Києві.

Останні статті: