Авто на розборку - Renault Laguna (Рено Лагуна)

Авто на розборку - Renault Laguna (Рено Лагуна)

Надійшов на розборку Renault Laguna 2009 року. 

В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • Рік випуску: 2009; 
  • Двигун: M9R 816 2.0 dCi; 
  • МКПП: PK4012; 
  • Кузов: ліфтбек. 

Особливості Renault Laguna III 

Третє покоління стало набагато просторіше і комфортабельніше своїх попередників. Були поліпшені матеріали обробки та шумоізоляція. Також в новинці відмикання і замикання дверей, запуск мотора відбувається завдяки електронній смарт-картці.

Зовнішній вигляд виділяється елегантністю і поєднує в собі стриманість, які властиві автомобілям представницького класу. Передня оптика і щілина в решітці радіатора характерні сімейству Лагуна. Задні фари у цій моделі індивідуальні - вузькі світлодіодні ліхтарі. Дві хромовані вихлопні труби виступають з заднього бампера. У 2010 році був проведений рестайлінг моделі. Були оновлені силові агрегати і екстер'єр. Були замінені фари, хромовані накладки і повітрозабірники збільшилися в розмірах. 

Переваги та недоліки Рено Лагуна 3

Перше що привертає увагу - це зовнішній вигляд. За опитуваннями автолюбителів, третє покоління Лагуни виглядає вельми непогано збоку і ззаду, а ось передня частина потребує невеликого доопрацювання. Що ж до дизайну інтер'єру, то тут у автомобіля все в повному порядку. Приладова панель, аудіосистема, кермо і багато інших деталей стали набагато краще ніж у перших двох поколінь. Є у користувачів нарікання на систему управління кліматом і обробленим центральним тунелем. Одним з основних переваг є легке і плавне управління. Механічна КПП, незважаючи на негативні відгуки користувачів про чіткість роботи, сприяє швидкому переключенню. Набагато краще стала систем гальмування і ESP, а також плавність і чіткість рульового управління. При поворотах машина поводиться стійко. Але при використанні стандартних шин, які не пристосовані для різких поворотів та активної їзди, колеса можуть прослизати по мокрій поверхні.

Останні статті: