Авто на розборку - Renault Laguna II (Рено Лагуна 2)

Авто на розборку - Renault Laguna II (Рено Лагуна 2)

Надійшов на розборка Renault Laguna 2001 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2001 р.;
  • кузов: універсал;
  • об'єм двигуна: 1.9 dCi;
  • код мотора: F9Q 750;
  • марка палива: дизель;
  • КПП: PK6001.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

У 1994 році компанія Renault представила модель Laguna - автомобіль середнього класу з поперечним розташуванням двигуна і переднім приводом. Перше покоління отримало оцинкований кузов надійно захищений від корозії.

Інтер'єр заслуговує на окрему увагу. Комфортний просторий салон, в обробці якого використані дорогі якісні матеріали. Солідна приладова панель і м'які зручні сидіння.

Традиційно високий для французьких автомобілів рівень безпеки: запрограмовані зони зминання, жорсткий силовий каркас і бруси в дверях. Широкі стійки допомагають при зіткненнях, хоча і обмежують оглядовість.

До 1995 року Renault Laguna випускалася тільки в кузові п'ятидверний хетчбек. Після з'явилася альтернатива у вигляді універсалу.

Двигуни Renault Laguna поєднують в собі потужність і економічність. Лінійка силових агрегатів першого покоління Laguna складається з таких:

  • бензиновий 1,8 л (95/90 к.с.),
  • бензиновий 2,0 л (115 л.с.),
  • бензиновий 3,0 л. V6 (170 к.с.), 
  • дизельний 2,2 л (85 к.с.). 

У 2000 році дебютувало друге покоління Renault Laguna. У порівнянні зі своїм попередником седан і універсал стали довшими на кілька сантиметрів: хетчбек - 4,58 м, а універсал - 4,7 метра. Крім стилістичного повороту в політиці компанії, при проектуванні Laguna II величезну увагу було приділено технічному і технологічному досконалості моделі.

Гамма силових агрегатів доволі велика. З бензинових представлені двигуни об'ємом:

1,6 л (110 к.с.),

1,8 л (120 к.с.),

V6 3,0 л (210 к.с.).

Всі мають по чотири клапани на циліндр. Трохи пізніше з'явився дволітровий двигун з безпосереднім уприскуванням бензину IDE, що відповідає нормам Євро 4, оснащений системою зміни фаз газорозподілу. Гамма дизелів складається з двох 1,9-літрових двигунів, розвиваючих 105 і 110 к.с.

Пізніше до них приєднався 1,9-літровий dCi з системою Common-Rail, що розвиває потужність 120 к.с. і крутний момент 270 Нм завдяки турбонаддуву зі змінною геометрією і силовий агрегат dCi 2,2 літра видає 135 к.с.

Основна відмінність Laguna II від колишньої - застосування напівзалежної підвіски з торсіонної балкою ззаду замість незалежної. Проте нова підвіска набагато легше і забезпечує не гірші характеристики.

Останні статті: