Авто на розборку - Porshe Cayenne

Авто на розборку - Porshe Cayenne

Надійшов на розборку Porshe Cayenne 2005 року. В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • Рік: 2005 
  • Двигун: BFD M022Y 3.2 бензин 
  • АКПП: 95530001120 
  • Кузов: позашляховик 

Прихильники Porsche і автолюбителі всюди прийшли в стан приголомшеної недовіри після того, як у вересні 2002 року на Паризькому автосалоні був представлений Cayenne. І коли цей злегка змінений Volkswagen Touareg під маркою Porsche почав з'являтися в престижних торгових центрах в 2003 році, вони були вражені.

Представники Porsche підкреслили, що пропозиція компанії першого позашляховика була продиктована виключно необхідністю отримання прибутку, яка забезпечила б незалежність Porsche.

Cayenne - це автомобіль, який, можливо, врятував Porsche. Оскільки Boxster старів, а продаж 911 і 996 серій падали, компанії Weissach треба було швидке підвищення прибутковості, і Cayenne приніс свої плоди. Розроблений в першу чергу для масового ринку позашляховиків в США, Cayenne не виглядає привабливим, але він забезпечує вражаючу присутність на дорозі, високу якість і неперевершену інженерію.

З точки зору безпеки всі автомобілі Cayenne поставлялися з антиблокувальною системою гальм, бічними подушками безпеки і системою контролю тяги/стійкості.

Перші Porsche Cayenne, розроблені разом з Volkswagen Touareg, були оснащені двигунами V8 - 4,5-літровим двигуном (340 к.с.) в Cayenne S і версією тієї ж силової установки з турбонаддувом, розраховану на 450 к.с. Модель 2004 року принесла з собою Cayenne з двигуном V6 і 3,2-літровим двигуном потужністю 250 кінських сил. Ненависники Cayenne тепер могли нарікати на недостатню потужність цієї базової моделі і на те, що вона знижує тон для решти лінійки Porsche. Для довідки, Cayenne другого покоління отримав більший 3,6-літровий двигун V6.

Можливо, найкраще в моделі V6 було те, що в 2005 і 2006 роках вона була доступна з шестиступінчастою механічною коробкою передач, що було рідкістю для позашляховиків. Cayenne з двигуном V8 має шестиступінчасту автоматичну коробку передач з функцією ручного перемикання Porsche TipTronic.

Останні статті: