Авто на розборку - Nissan Primastar

Авто на розборку - Nissan Primastar

Надійшов на розборку Nissan Primastar 2011 року. 

В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • Рік випуску: 2011 
  • Двигун: M9T 2.3 DCI 
  • Кузов: фургон

Nissan Primastar безперервно розроблявся протягом тривалого періоду виробництва, який почався в 2001 році і закінчився тільки в 2014 році. Вагон місткістю від п'яти до дев'яти кубометрів, в залежності від обраної моделі. Найбільш очевидне питання - навіщо купувати цей Nissan, якщо по суті він такий же, як Opel Vivaro або Renault Trafic? Він продається за більш доступною ціною. І Opel, і Renault пропонують додаткову версію 2,0-літрового дизельного двигуна dCi зі зниженою потужністю 90 л.с. для цієї моделі, якої не було у Primastar.

У 2010 році з'явився 2,0-літровий дизельний двигун Torquier Common Rail потужністю 115 к.с. і він відповідає екологічному стандарту Euro5. 

Що стосується рівня оснащення, то в усьому діапазоні лінійки пропонуються такі функції як: MP3-сумісна аудіосистема для компакт дисків з елементами управління на рульовому колесі і додатковим роз'ємом, тоновані стекла і регульоване по висоті сидіння водія. Primastar середнього рівня також отримав дійсно корисні додатки, такі як сумісність з Bluetooth для вашого мобільного телефону, бортовий комп'ютер і датчики паркування. У комплектації «Comfort Pack», ви також отримаєте кондиціонер, водійський підлокітник, передні протитуманні фари і двірники.

Останні статті: