Авто на розборку - Nissan Pathfinder (Ніссан Патфайндер)

Авто на розборку - Nissan Pathfinder (Ніссан Патфайндер)

Надійшов на розборку Nissan Pathfinder 2005 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2005 р .;
  • кузов: позашляховик;
  • об'єм двигуна: 2.5 dci;
  • код мотора: YD25DDTI;
  • вид палива: дизель.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

Вперше назва Pathfinder з'явилося в гамі марки Nissan в 1985 році, в період розквіту інтересу до позашляховиків «універсального» класу, що поєднує прохідність і утилітарність «професіоналів» з комфортом легкових автомобілів. Тоді конструктори бренду вчинили так само, як всі: взяли шасі повнопривідного пікапа (з незалежною передньою підвіскою і заниженою передачею в трансмісії) і оснастили його кузовом типу «універсал». Так народився SUV з заводським кодом WD21. На інших ринках цей автомобіль продавали як Terrano, і виробництво цієї моделі тривало до 1996 року, коли її змінив Pathfinder R50.

Чергова зміна поколінь відбулася в 2005 році. Тоді Nissan вирішив «повернутися до витоків»: показаний на Північноамериканському Міжнародному автосалоні в Детройті позашляховик з заводським кодом R51 знову був розроблений на базі легкої вантажівки (ним став пікап Navara), а значить, в його конструкцію повернулася потужна рама типу Лонжерон. На цей раз маркетологи Nissan вирішили не грати словами, а продавати автомобіль як глобальну модель з ім'ям Pathfinder, причому збірка машин для Європи була налагоджена на іспанському заводі концерну.

Для поліпшення поведінки на дорозі задня підвіска нового позашляховика була зроблена незалежною. З інших конструктивних особливостей варто відзначити використання трансмісії All Mode 4x4, в якій муфта з електронним управлінням відповідала за автоматичний перекидання моменту на передні колеса в режимі Auto, але була і роздавальна коробка з заниженою передачею.

Моторів запропонували всього два: 174-сильний турбодизель об'ємом 2,5 літра і чотирьохлітровий бензиновий V6 потужністю 269 к.с., причому обидва агрегатувалися або з п'ятиступінчастою механікою, або з п'ятиступеневим ж автоматом. В ході рестайлінгу 2010 року потужність «молодшого» 2,5-літрового дизеля була підвищена до 190 к.с., а в якості флагманського під капотом прописався ще один двигун із займанням від стиснення - трилітровий V6 потужністю 231 к.с, в парі з яким працювала новітня семиступінчаста автоматична коробка передач.

У компанії Euromotors ви можете придбати контрактні б/у запчастини за доступною ціною на Nissan Pathfinder і багато інших автомобілів. Весь товар привозиться з Європи. Розмитнюється і легально поставляється на територію України. Наші менеджери допоможуть вам з підбором комплектуючих саме під вашу машину. Доставляємо товар в найкоротші терміни по всій Україні. Даємо гарантію чотирнадцять днів на весь асортимент. Склад видачі знаходиться в Києві.

Останні статті: