Авто на розборку - Nissan Note

Авто на розборку - Nissan Note

Надійшов на розборку Nissan Note 2010 року. 

В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • Рік випуску: 2010 
  • Кузов: хетчбек 
  • Двигун: CR14DE 1.4 
  • Тип палива: бензин 
  • МКПП: 32010BH01A 

Nissan Note - японський автомобіль, субкомпактвен. Виробляється і продається компанією Nissan з 2004 року.

Nissan Note - це автомобіль сегмента B +. Це означає, що він конкурує з купою надутих суперміні за завищеними цінами. У 1998 році було всього два таких автомобіля, але коли Nissan випустив Note в 2006 році, таких автомобілів налічувалося 12, включаючи Honda Jazz, Vauxhall Meriva і Renault Modus, з якими Note має загальну архітектуру. З тих пір кілька великих брендів підхопили рішення Nissan інвестувати в сегмент B-MPV, серед них: Hyundai ix20, Skoda Roomster і місткий Citroen C3 Picasso.

Note має більше значення для покупців з Великобританії, тому що це один з трьох автомобілів Nissan, які в даний час виробляються в Великобританії на виробничому підприємстві Nissan NMUK в Вашингтоні, Тайн і Вір, поряд з кросоверами Qashqai і Juke. За габаритними розмірами, всередині Note простору не так багато. При довжині 4080 мм він навряд чи більше, ніж останні звичайні суперміні. Він всього на 50 мм довшим Peugeot 207 і Fiat Punto і приблизно на 80 мм більше, ніж Clio.

Діапазон бензинових двигунів: 

1,4 л потужністю 87 л.с. та 1,6 л двигун потужністю 108 к.с., який є єдиним двигуном з опцією автоматичної коробки передач. 

1,5-літровий dCi потужністю 89 к.с. - єдиний дизель, який поставляється Nissan через його альянс з Renault. норми викиду CO2 - 110 г/км, і він на відстані є самою економічною версією автомобіля із заявленою комбінованої економією палива від 2,7 до 7 л на 100 км.

У випробуванні на безпеку автомобілів Euro NCAP Нісан Ноут отримав:

  • дорослий пасажир - оцінка 4 з 5; 
  • пішохід - оцінка 2 з 4.

У 2007 році Nissan Note пережив невеликий рестайлінг. Передній і задній бампери були повністю пофарбовані. Радіоантену перемістили на задню частину даху. Омивач фар залишився без спеціальної кнопки і став повністю автоматичним, що стало причиною надмірної витрати омиваючої рідини. Також були представлені нові радіомоделі. 

Останні статті: