Авто на розборку - Mercedes CLK 200

Авто на розборку - Mercedes CLK 200

Надійшов на розборку Mercedes CLK 200 2003 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік виходу: 2003
  • Двигун: M 271.940
  • МКПП: 716.628
  • Кузов: купе

Mercedes CLK робить упор на комфорт, а не на спорт, і являє собою відмінний автомобіль, здатний з легкістю долати великі відстані.

Друге покоління CLK - це автомобіль, змушений виправдовувати своє існування, витіснений з одного боку спортивним купе C-class, а з іншого - суперкупе CLS і CL. Більш міцна платформа, якою володіє CLK в другому поколінні, дозволила інженерам позбутися звичайного розташування центральної стійки між переднім і заднім склом, що є дизайнерським мотивом, який нагадує класичні моделі купе Mercedes шістдесятих років. Тоді компанія була брендом безсоромно спортивних автомобілів.

Як і у всіх автомобілях Mercedes-Benz, в CLK високо цінується безпека. Шість подушок безпеки входили в стандартну комплектацію (передні, бічні і головні подушки безпеки для пасажирів на передніх сидіннях), ESP встановлювалася на всі моделі. Задні бічні подушки безпеки не були обов'язковими.

Двигун початкового рівня називається 200 Kompressor - це 1,8-літровий двигун з наддувом.

Він здається більш живим, ніж 2,6-літровий CLK240, але для отримання гідної продуктивності потрібно попрацювати. 320 пропонує плавну роботу, в той час як двигуни V8 в CLK500 і CLK55 AMG живі і вишукані. 

2,7-літровий дизельний двигун привертає увагу економних водіїв.

Mercedes CLK має гарну шумоізоляцію, а двигуни V6 видають приємний звук.

Останні статті: