Автомобіль на авторозборці - Kia Sorento (Kia Sorento)

Автомобіль на авторозборці - Kia Sorento (Kia Sorento)

Поступив на розборку Kia Sorento 2005 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

Рік випуску: 2005 р .;

кузов: позашляховик;

об'єм двигуна: 2.5 CRDi;

код мотора: D4CB;

вид палива: дизель.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка проводиться по всій Україні.

На вторинному ринку Kia Sorento першого покоління виглядає досить заманливо: хороший салон, не найбідніші комплектації, а ціна для рамного позашляховика цілком демократична. Ходова частина може здатися дещо дорогий в ремонті, а дрібні "глюки" електрики на Kia Sorento в солідному віці все-таки бувають. Але в активі у автомобіля є дуже хороші мотори і коробки.

Kia Sorento діляться на два типи: LX з жорстко переднім мостом і EX з автоматично підключається приводом на передню вісь. За великим рахунком, конструкції цих версій відрізняються тільки роздавальної коробкою. Відмінності в типі карданних валів, хрестовин, шліцов і тому подібних елементів від типу трансмісії не залежать. І на жаль, ці деталі часто не відповідають тим, які вказані в каталогах. При виборі запчастин саме для трансмісії найчастіше стикаються з помилками, неточностями, невдалими перекладами та іншими розбіжностями з реальністю.

На жаль, трансмісія Sorento не відрізняється зайвою надійністю. Крім цілком очікуваних ремонтів хрестовин карданних валів, які за нормальних умов збирання та обслуговуванні тут служать зазвичай в межах 60-100 тисяч кілометрів, є ще дуже неприємні проблеми з шліцьовими сполуками. Всі вони знаходяться в зоні ризику, а особливо не щастить шліцам переднього карданного валу і ШРУСов, причому навіть на машинах, що експлуатуються тільки в місті.

Дизельні мотори тут свої. Багато знавців відзначають спорідненість конструкції старих добрих моторам Mitsubishi 4D56. Але мотори D4CB об'ємом 2,5 літра мають зовсім інший привід ГРМ, ланцюгом, свої ГБЦ, власну систему харчування і за великим рахунком, крім деяких компонувальних рішень і розмірностей, загальних компонентів годі й шукати. Двигуни вийшли з досить цікавими характеристиками, але проблем з ними вистачає, особливо при експлуатації в російських умовах. Розглядати мотори детально почнемо з дизельних D4CB, які зустрічаються набагато частіше за всіх інших двигунів.

Мотор цей з алюмінієвим блоком, з приводом ГРМ ланцюгом. Так само ланцюгами наводяться ТНВД і балансирні вали. Уприскування - Common Rail. Зрозуміло, мотор турбований, причому якщо на 140-сильному варіанті турбіна проста, то на 170-сильному вона з VGT.

Компанія Euromotors дає можливість своїм клієнтам придбати великий асортимент контрактних б / у автозапчастин за вигідною ціною. У нас ви знайдете безліч запчастин на багато марки і моделей автомобілів різних років. Наші фахівці допоможуть вам з підбором деталей конкретно під вашу машину. Весь товар поставляється з Італії, розмитнюється і офіційно ввозиться в Україну. Даємо гарантію на весь асортимент протягом чотирнадцяти днів. Склад видачі знаходиться в Києві.

Останні статті: