Авто на разборку - Kia Sorento 2006р

Авто на разборку - Kia Sorento 2006р

Надійшов на розборку Kia Sorento 2006 року.

В наявності є беліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2006
  • Двигун: D4CB 2.5 CRDI
  • МКПП: 4300049700
  • Кузов: кросовер

Великий позашляховик Kia має гарний зовнішній вигляд, велику цінність і величезні можливості. Це відмінний універсальний автомобіль, який варто розглянути серед всіх інших відомих і престижних моделей. Поряд з просторою кабіною, Sorento щедро оснащений, тому це відмінне співвідношення ціни і якості, а дизельний двигун забезпечує високу продуктивність і велику тягову потужність, що робить його ідеальним для буксирування.

Добре знати те, що це також той автомобіль, який допоможе уникнути неприємностей при проходженні важких дорожніх умов. Модель була перероблена в 2006 році з новими бамперами і фарами, двигуни були доопрацьовані, щоб забезпечити додаткову потужність, а інтер'єр придбав більш сучасний вигляд. 

Стандартна комплектація включала подушки безпеки водія, пасажира, бічні подушки безпеки і шторки безпеки. У змінах, внесених у 2006 році, були додані активні підголовники для мінімізації травм, системи натягу передніх ременів безпеки. У специфікацію XT була додана електронна програма стабілізації, яка допомагає контролювати замети. Також встановлено дистанційний центральний замок, сигналізація та імобілайзер.

Модельний ряд стартував в 2003 році з 2,5-літрового дизеля CRDi потужністю 140 к.с. Незважаючи на те, що він економічний з точки зору такого типу автомобілів, він галасливий і не дуже чуйний. 3,5-літровий бензиновий V6 потужністю 200 к.с. є більш досконалим, але більш дорогим в експлуатації. Однак ситуація покращилася з оновленням 2006 року. У 2,5-літрового дизеля стало більше потужності (170 к.с.). 

Всі двигуни легко справляються з буксируванням, але важіль перемикання передач на механічних коробках має великий хід і може працювати неточно при перемиканні. Спочатку автоматична коробка передач була чотириступінчастою, а потім була підвищена до п'яти. Це нормально для крейсерського руху, але може мати ускладнення, коли потрібне підвищене прискорення - це ускладнює обгін.

Останні статті: