Авторозборка - Ford Kuga (Форд Куга)

Авторозборка - Ford Kuga (Форд Куга)

Поступив на розборка Ford Kuga 2011 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2011 р .;
  • кузов: позашляховик;
  • об'єм двигуна: 2.0 TDCI;
  • код мотора: DW10C;
  • вид палива: дизель.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка проводиться по всій Україні.

Позашляховик середнього класу Ford Kuga вперше з'явився в 2007 році (продажі стартували в 2008 році). Тоді модель першого покоління запам'яталася, наприклад, потужним 5-циліндровим «турбо»: рідкість в класі. Друге покоління моделі вийшло в 2011 році (старт продажів в 2012-му) і цей автомобіль став довгожителем, кросовер тільки зараз йде з українського ринку, наостанок подарувавши відмінні цінові пропозиції. Одночасно з цим, стартувало третє покоління Ford Kuga: дебют в 2019 році, початок продажів на українському ринку в 2020-му.

Традиційно для багатьох автомобілів Ford, їздові налаштування кросовера Ford Kuga зміщені в бік динамічного, спортивного драйву. Так, в поворотах автомобіль їде з мінімальним креном для даного класу, він добре і чітко слідує за кермом - керуючи кросовером, немов легковим автомобілем. Відмінна потужна тяга починається вже на 1700-1800 оборотів і далі тримає весь автомобіль в постійному тонусі. Багато в чому тут заслуга 8-ступеневої "автомата": в спортивних режимах він скидає одну передачу вниз, утримуючи мотор в зоні постійної готовності. При цьому кермо з оптимальною гостротою стає трохи важче.

Гаму кросовера Ford Kuga відкриває комплектація Titanium: шість подушок безпеки, системи ABS і ESP, клімат-контроль, бесьключевой доступ і запуск двигуна кнопкою, система контролю рядності руху, круїз-контроль, функція вибору режиму їзди, бездротова зарядка смартфона, підігрів передніх і задніх сидінь, підігрів лобового скла, датчик світла і датчик дощу, LED-фари ближнього світла (далекий - галоген), 17-дюймові легкосплавні диски, 8-дюймовий сенсорний дисплей, підтримка Apple CarPlay і Android Auto, штатна навігація, пр.

Плюси Ford Kuga

Ходові якості: баланс керованості і комфорту, робота мотора і повного приводу

При середніх габаритах - просторий і зручний салон, місткий багажник

Один з кращих в класі по і оснащення системами безпеки / комфорту

Мінуси Ford Kuga

Невеликий вибір модифікацій.

Досить висока ціна для версій з потужним дизелем і 4WD

Наша компанія Euromotors пропонує своїм клієнтам величезний вибір контрактних б / у автозапчастин за доступною ціною. У нас ви знайдете безліч деталей на Ford Kuga та інші автомобілі. Наші менеджери допоможуть вам з підбором комплектуючих саме під вашу машину. Даємо гарантію на весь товар протягом чотирнадцяти днів. Здійснюємо доставку по всій території України в найкоротші терміни.

Останні статті: