Авто на розборку - Ford Focus

Авто на розборку - Ford Focus

Надійшов на розборку Ford Focus 2006 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2006 р.;
  • кузов: універсал;
  • об'єм двигуна: 1.6 TDCi;
  • код мотора: HHJB;
  • тип палива: дизель.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

Ford Focus - це лінійка компактних легкових автомобілів C класу, з поперечним розташуванням двигуна, з переднім або ж повним приводом. На початку дев'яностих років перед американським автовиробником постала мета скорочення витрат і підвищення конкурентоспроможності. Потрібно було випустити одну компактну модель для всіх країн, щоб вона мала свої конструкційні особливості.

Таким чином виник проект Ford 2000. За основу був узятий Ford C170, і було використано на той час вельми нестандартне рішення - незалежна підвіска ззаду.

Виробництво другого покоління почалось у 2004 році. На вибір були доступні варіанти в кузові універсал, хетчбек і седан. У 2007 році з'явилася модифікація в кузові купе Ford Focus CC з двома дверима і чотирма посадочними місцями.

Також у другого покоління було кілька лінійок моторів. Перш за все всі ті ж Zetec-SE, представники лінійки Ford Sigma, але назву змінили на Duratec, об'ємом +1388 см³ (перший ASDB і другий ASDA), крім цього обсягом тисячу п'ятсот дев'яносто шість см³ (SHDC / HWDA / SHDA, а також SHDB і HWDB), окремо відзначимо мотори об'ємом 1 596 см³, обладнані системою, що дає можливість змінювати фази поточного газорозподілу (HXDA, а також HXDB).

Друга лінійка бензинових ДВС отримала ім'я Duratec 20V. Це турбовані, бензинові, рядні, п'ятициліндрові, двадцатьох клапанні, з двома розподільними DOHC, ремінним типом приводу ГРМ мотори об'ємом 2521 см³. Один HYDA - на Ford Focus ST, другий JZDA отримали Ford Focus RS і Ford Focus RS500. Мотори не рідні. Під цим ім'ям ховаються Volvo T5. Знову перейменували.

Також друге покоління комплектувалося і дизельними моторами Duratorq TDCi. Зустрічалося три різновиди.

Перша DLD-416 (HHDA/HHDB/GPDA/GPDC/G8DA/G8DB/G8DD/G8DE/G8DF). Це спільна розробка з французькою PSA Group, у французів називається DV6, рядний, турбований, чотирициліндровий, шістнадцяти клапанний, з двома розподільними DOHC. У нього комбінований ГРМ (встановлений і ремінь ГРМ, що з'єднує розподільний і колінчастий вали, стоїть і ланцюг ГРМ, що об'єднує розподільні вали).

Останні статті: