Авто на розборку - Fiat Sedici

Авто на розборку - Fiat Sedici

Надійшов на розборку Fiat Sedici 2009 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • рік випуску: 2009;
  • двигун: 71768157 1.6 16V;
  • МКПП: 71747238;
  • кузов: позашляховик.

Fiat Sedici виділяється своїм стилем 4×4. За великою мірою він ідентичний Suzuki SX4. Sedici багато в чому схожий на кросовер тим, що він має елементи стилю позашляховика, такі як захист заднього бампера і нижнє чорне облицювання, але виглядає як високий суперміні.

Хоча в інтер'єрі Sedici немає нічого принципово поганого, йому не вистачає певного вау-фактора. Панель управління проста, логічна і якісна. Більшість людей зможуть знайти зручне місце для водіння, хоча регулювання вильоту рульового колеса немає. Сидіння автомобіля не мали великої бічної підтримки.

Sedici має широкі задні двері, прості у використанні складні (і знімні) задні сидіння для універсальності багажу і пристойний простір для ніг і голови як спереду, так і ззаду. На жаль, місткість багажника серйозно обмежує використання автомобіля в якості сімейного транспорту. Губа багажника незручно висока, а його 270-літровий об'єм поступається 416-літровому Skoda Yeti. Дістати кілька сумок буде дуже складно.

Fiat пропонує бензинові та дизельні версії Sedici, і не дивно, що саме дизель виділяється своєю чудовою тягової потужністю і гнучкістю на низьких оборотах. Однак це не ідеально, тому що у 1,9-літрового дизеля MultiJet дуже вузька зона комфорту. Між 2500 і 4000 об/хв є пристойна тягова потужність, а вже на більших оборотах - дуже невелика, тому потрібно багато перемикань передач.

Останні статті: